Την εστία του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Ούρκο Πάρντο, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Κύπρου.

Ο Ισπανός γκολκίπερ, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον κυπριακό σύλλογο για τα επόμενα δυο χρόνια και με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Urko Pardo. Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Ο Urko Pardo ήρθε στον ΑΠΟΕΛ την περίοδο 11-12 και με το νέο του συμβόλαιο θα συμπληρώσει τουλάχιστον 7 χρόνια παρουσίας με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Πάρντο δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που παραμένω στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν η πρόθεση μου από την αρχή και χαίρομαι πολύ που βρήκαμε τον τρόπο με την διοίκηση για να συνεχίσω στην ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ την πραγματοποίηση κάποιων στόχων. Μπορώ να υποσχεθώ όπως έκανα πάντα, σκληρή δουλειά και είμαι βέβαιος ότι με την δουλειά και το ταλέντο πετυχαίνουμε αυτό που αξίζουμε.

Όταν είσαι σε μια ομάδα που έχει στόχους και σημαντικά πράγματα να κατακτήσει, είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή, για ένα τερματοφύλακα. Άλλες ομάδες που δεν έχουν αυτούς τους στόχους, δεν τους πετυχαίνουν. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα πριν από 5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζω. Μου αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης