Αναπτυξιακός ο τελευταίος προϋπολογισμός της κυπριακής κυβέρνησης για το 2018

Αναπτυξιακός ο τελευταίος προϋπολογισμός της κυπριακής κυβέρνησης για το 2018
Αναπτυξιακός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός της Κυβέρνησης για τον ερχόμενο χρόνο, ο οποίος αναμένεται να κατατεθεί αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια στήριξης της πραγματικής οικονομίας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της επαφής με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο του δευτέρου διεθνούς συνεδρίου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων που άρχισε σήμερα στη Λεμεσό, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες που ανακάμπτει και ενδυναμώνεται περισσότερο η οικονομία.

Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επαναπαυθεί ή να επανέλθει σε λανθασμένες πρακτικές και συνταγές που είχαν οδηγήσει στον εκτροχιασμό της κυπριακής οικονομίας, λέγοντας επίσης ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε άγονες αντιπαραθέσεις ή να μπει στην πρακτική της ανταλλαγής συνθημάτων και λαϊκίστικων ανεύθυνων προσεγγίσεων.

Ερωτηθείς για το κλίμα που αποκόμισε από το συνέδριο, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους ξένους επενδυτές και υπενθύμισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις σε σειρά παραγωγικών τομέων της κυπριακής οικονομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017, 14:48