Την ακύρωση των κατηγορητηρίων και απαλλαγή των κατηγορουμένων, Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, σε σχέση με ποινική υπόθεση αξιόγραφων της Λαϊκής Τράπεζας, αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Το Δικαστήριο αποφάσισε επί των προδικαστικών θεμάτων που ήγειραν οι δικηγόροι των κ.κ. Βγενόπουλου και Μπουλούτα και υιοθετήθηκαν από όλους τους κατηγορούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν μπορεί το θέμα αυτό να θεραπευτεί με τροποποίηση των κατηγορητηρίων, ακύρωσε τα κατηγορητήρια και διέταξε απαλλαγή των κατηγορουμένων.

Επίσης ακύρωσε και τα εντάλματα σύλληψης εναντίον των Βγενόπουλου και Μπουλούτα.

Σχολιάζοντας την απόφαση ο κ. Βγενόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απορίας άξιον πως ο δικηγόρος του κατόχου αξιογράφων κατόρθωσε επί 22 μήνες να συντηρήσει στο Δικαστήριο μια υπόθεση με ανύπαρκτο κατηγορητήριο που προσπαθούσε να ανάγει απλές τραπεζικές πράξεις σε δήθεν ποινικά αδικήματα. Να σημειωθεί ότι, όταν στις 22 Μαΐου 2014 το Δικαστήριο τον διέταξε να δώσει λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου, ισχυρίσθηκε, μεταξύ άλλων γραφικοτήτων, ότι εγώ έκανα διάφορες παράνομες πράξεις από τις εγκαταστάσεις της Τράπεζας στην Λευκωσία μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2010 και τελικώς απεδείχθη ότι κατά το 2010 η πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Κύπρο ήταν τον Οκτώβριο! Φυσικά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και όσοι βρήκαν την ευκαιρία να με δυσφημίσουν και να με συκοφαντήσουν με αφορμή αυτήν την ανύπαρκτη υπόθεση θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της Δικαιοσύνης».

Mε πληροφορίες από sigmalive.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης