Tο αμερικανικό δίκτυο CNN προβάλλει την πόλη της Λεμεσού ως έναν από τους καλύτερους αναδυόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς, μετά τη δημοσίευση της φετινής λίστας του Trip Advisor «10 destinations on the rise», στην οποία η Λεμεσός κατέχει την 3η θέση.

Τα βραβεία αναδεικνύουν τους προορισμούς που σημείωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και την ψηλότερη βαθμολογία από τους επισκέπτες του συγκεκριμένου ιστότοπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, περιγράφει τη Λεμεσό σαν ένα μεσογειακό μέρος για διασκέδαση κάτω από τον ήλιο, που δίνει την ευκαιρία εξερεύνησης των αρχαίων αξιοθέατων, όπως είναι το αμφιθέατρο και τα μωσαϊκά του Κουρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το αμερικανικό δίκτυο πλέκει το εγκώμιο για το νησί μας, αφού το 2014 έκανε εκτενές αφιέρωμα στη Λεμεσό και το καρναβάλι της, μιλώντας με ιθύνοντες της εκδήλωσης στην Κύπρο και απλό κόσμο, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες και χαρακτηρίζοντάς το ως το καλύτερο μετά το Ρίο.

Στο άρθρο-αφιέρωμα, αναφέρεται ότι το καρναβάλι της Λεμεσού είναι το πιο ζωντανό, πολύχρωμο γεγονός της χρονιάς στο νησί, ενώ οι εκδηλώσεις πριν από αυτό ξεκινούν από πολύ νωρίς με άφθονο ποτό, φαγητό, μουσική και φυσικά χορό.

Οι 10 αναδυόμενοι προορισμοί ανά τον κόσμο, σύμφωνα με το TripAdvisor, είναι:

1. Da Nang, Vietnam
2. Sihanoukville, Cambodia
3. Limassol, Cyprus
4. Ao Nang, Thailand
5. Bodrum City, Turkey
6. Naha, Japan
7. Hurghada, Egypt
8. Kazan, Russia
9. Manaus, Brazil
10.Eilat, Israel

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης