Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Μάικλ Ο’ Λίρι δήλωσε ότι η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την απόκτηση των Κυπριακών Αερογραμμών, οι οποίες -όπως είπε- αφήνουν ως κληρονομιά τεράστια προβλήματα και ανέφερε ότι εκδήλωσαν ενδιαφέρον αφού τους το ζήτησε η κυπριακή κυβέρνηση.

Η Ryanair μαζί με άλλες 20 εταιρείες εκδήλωσαν την περασμένη εβδομάδα μη δεσμευτικό ενδιαφέρον για τις Κυπριακές Αερογραμμές, το οποίο είναι ένα βήμα πριν από την υποβολή δεσμευτικών προσφορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι οποίες κληροδοτούν τεράστια ζητήματα: συνταξιοδοτικά σχέδια, ιστορικό ζημιών, και φαίνεται ότι θα πρέπει να επιστρέψουν περίπου 100 εκατ. ευρώ κρατική ενίσχυση» δήλωσε ο Ο’ Λίρι στους δημοσιογράφους στο Λονδίνο, κατά την ανακοίνωση των τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Ryanair.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair ανέφερε ότι η εταιρεία επιθυμεί να αναπτύξει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και αναζητεί τρόπους ανάπτυξης των αγορών της Μέσης Ανατολής χρησιμοποιώντας την Κύπρο ως βάση.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε μαζί τους σε όλα αυτά» πρόσθεσε ο Ο’ Λίρι, αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με την Κυπριακή Δημοκρατία για την ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: nomisma.cy.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης