Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξήγγειλε σειρά επαφών που θα έχει με κυβερνητικά και άλλα στελέχη, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο θέμα των εκποιήσεων ενυπόθηκων ακινήτων.

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Αναστασιάδης, στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατευθούν οι ευάλωτες ομάδες από κινδύνους, ως αποτέλεσμα μιας αναγκαίας αλλαγής που πρέπει να γίνει, αλλά που πρέπει να έχει φραγμούς και όρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος μας είναι να ενισχυθούν οι προσπάθειες και να διαφυλαχθούν οι θυσίες, οι οποίες έχουν αποδώσει, προς αποφυγή οποιουδήποτε δυσάρεστου» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις προσπάθειες για εξεύρεση της χρυσής τομής στο ζήτημα της εκποίησης ακινήτων, που αποτελεί μνημονιακό όρο για την αποδέσμευση της επόμενης δανειακής δόσης, ύψους 436 εκατ. ευρώ, από το Eurogroup και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο κ. Αναστασιάδης αρχίζει τις επαφές του τη Δευτέρα με σύσκεψη που θα έχει με τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών, στην εξοχική προεδρική κατοικία στον Τρόοδος.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός παρά τω προέδρω και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης