Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους έπεσαν τα πρώτα χιόνια, με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου να κάνει λόγο για περισσότερα χιόνια αύριο Παρασκευή. Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από το Σάββατο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σε εκδήλωση καταιγίδας δεν αποκλείεται να σηµειωθεί και χαλαζόπτωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους έχει πέσει χιόνι.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να πέσει περισσότερο χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα νότια και ανατολικά, στους 13 στα δυτικά και βόρεια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε πιθανότητα µεµονωµένων βροχών. Στα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Σταδιακά θα υπάρξει αισθητή βελτίωση του καιρού. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται τοπικά να επικρατεί παγετός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Κυριακή µικρή πτώση ενώ τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης