Αφιέρωμα στον πιστό φίλο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στον τετράποδο Λίο, που «έφυγε» την Τρίτη από ανακοπή, είχε κάνει ο δημοσιογράφος των Financial Times, Tony Barber.

Ο τετράποδος ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, που ήταν το δώρο των θυγατέρων του Προέδρου Αναστασιάδη για την εκλογή του το 2013, «πρωταγωνίστησε» σε αφιέρωμα-άρθρο του δημοσιογράφου με τίτλο «Σκυλίσιες ημέρες στο κυπριακό Προεδρικό Μέγαρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την είσοδο του δημοσιογράφου στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συνέντευξη με τον κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον Ιανουάριο του 2016, μεγάλη εντύπωση του προκάλεσε το γεγονός πως οικοδεσπότης ήταν ο αξιαγάπητος σκύλος και όχι ο Πρόεδρος όπως ανέμενε.

«Όταν έφτασα την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο στην Κύπρο, για να πάρω συνέντευξη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο πρώτος ένοικος που συνάντησα, δεν ήταν ο πρόεδρος αλλά ο Leo».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος φημίζονταν για την αδυναμία του στον σκωτσέζο σκύλο Τεριέ καθώς δεν τον αποχωριζόταν ούτε κατά την διάρκεια σημαντικών συναντήσεων που είχε με πολιτικά πρόσωπα.

Ο Λίο ήταν από ότι φαίνεται το «γούρι» του Νίκου Αναστασιάδη από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ως πρόεδρος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης