Οι Κυπριακές Αερογραμμές παρέλαβαν το πρώτο τους αεροσκάφος

Οι Κυπριακές Αερογραμμές παρέλαβαν το πρώτο τους αεροσκάφος
Το πρώτο αεροσκάφος του στόλου τους παρέλαβαν οι Κυπριακές Αερογραμμές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα Airbus A319, που φέρει τα καινούργια χρώματα της εταιρείας και το οποίο προσγειώθηκε σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας. Τη νέα μορφή της εταιρείας, καθώς και το λογότυπο, ανέλαβε το βρετανικό πρακτορείο «Landor».

Τα καινούργια χρώματα της εταιρείας κινούνται σε παστέλ αποχρώσεις: Το γαλάζιο ως το βασικό χρώμα, με το «Azure» μπλε, που χρησιμοποιήθηκαν στο κάτω μέρος της ατράκτου, παραπέμπουν σε χρώματα της Μεσογείου.

Το σύμβολο της ελιάς, που θεωρείται ένα από τα κύρια σύμβολα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού βρίσκεται και στη σημαία της χώρας, έχει τοποθετηθεί στην ουρά, καθώς και στους κινητήρες του αεροσκάφους. Η άτρακτος φέρει το όνομα των Κυπριακών Αερογραμμών, καθώς και το αγρινό, ένα σύμβολο συνδεδεμένο με το νησί.

Αυτή την περίοδο, η Διεύθυνση και το προσωπικό, οριστικοποιούν τα επιχειρησιακά πλάνα της εταιρείας. Στα τέλη του 2016, η εταιρεία αναμένεται να παραλάβει το Κυπριακό Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα, ώστε να ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, αποτελούν το σήμα κατατεθέν της αναγεννημένης κυπριακής εταιρείας. Τον Ιούλιο του 2016, η εταιρεία «Charlie Airlines Ltd», μερίδιο της οποίας ανήκει στο Ρωσικό Όμιλο της S7, κέρδισε την προσφορά για το δικαίωμα της χρήσης της εμπορικής επωνυμίας των Κυπριακών Αερογραμμών για μια δεκαετία.

Η συμφωνία, υπεγράφη από τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και την εταιρεία «Charlie Airlines Ltd». Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα έχουν ως βάση το αεροδρόμιο Λάρνακας και θα έχουν προγραμματισμένες πτήσεις προς την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με το στόλο τους να αποτελείται από Airbus A319.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016, 15:14