Πέρα από τη διαμάχη της MIG (Βγενόπουλος) και ακόμη 18 επενδυτών εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους χειρισμούς στη Λαϊκή Τράπεζα (για παράνομες πράξεις και παραλείψεις οργάνων που οδήγησαν στην καταστροφή της τράπεζας), υπάρχει ακόμη μία πολύ σημαντική υπόθεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση των Ελλήνων «κουρεμένων» καταθετών. Toν Δεκέμβριο του 2015 καταχωρήθηκε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο από τον Θεόδωρο Αδαμακόπουλο και εκατοντάδες ακόμη καταθέτες, που διεκδικούν πίσω τα «κουρεμένα» χρήματά τους! Ακόμη δεν έχει αποκρυσταλλωθεί το ακριβές ποσό που ζητούν οι 954 απαιτητές, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ήταν ανασφάλιστοι καταθέτες και ομολογιούχοι της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής!

Όλοι αυτοί διεκδικούν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που «ψαλιδίστηκαν» από την κυπριακή κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2013, πατώντας πάνω στη νομική διεκδίκηση της MIG! Άλλωστε, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, η απαίτηση των δανειστών ήταν για πολύ μικρότερο «κούρεμα» και με τους χειρισμούς της κυπριακής κυβέρνησης έφτασε σε καταστροφικά επίπεδα.

Γι’ αυτό και όσοι γνωρίζουν την υπόθεση κάνουν λόγο για πανηγυρική δικαίωση της MIG σε όλα τα επίπεδα, δημιουργώντας μετασεισμούς σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο σε Ελλάδα και Κύπρο και ξεσκεπάζοντας όσους πολέμησαν μέχρι… θανάτου τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης