Συνάντηση με τον επικεφαλής της βρετανικής Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Κύπρο Μάθιου Όφορντ είχε η Κύπρια ερμηνεύτρια Εύη Καπάταη, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για να συμμετάσχει σε εκδήλωση στο πλαίσιο του φετινού Ραδιομαραθώνιου για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η κα Καπάταη, η οποία φέρει τον τίτλο της Πρέσβειρας Τουρισμού Κύπρου, δώρισε στον Βρετανό Συντηρητικό βουλευτή CD με βραβευμένα στο εξωτερικό τραγούδια του Μίμη Πλέσσα ερμηνευμένα από την ίδια. Ένα από τα τραγούδια είναι το γνωστό «Αν βουληθώ να σ’ αρνηθώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ανέφερε στον κ. Όφορντ ότι κατάγεται από την κατεχόμενη επαρχία Κερύνειας, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τον κάλεσε να μην αφήσει να ξεχαστεί το θέμα στη Βρετανία.

Ο βουλευτής της περιφέρειας του Hendon στο βόρειο Λονδίνο από την πλευρά του διαβεβαίωσε την κα Καπάταη πως κάνει ό,τι μπορεί ώστε να διατηρείται η Κύπρος στην ημερήσια διάταξη στη βρετανική πολιτική ζωή, ιδιαίτερα στο βρετανικό Κοινοβούλιο. Τόνισε επίσης τις αγαστές σχέσεις με την πολυπληθή κυπριακή ομογένεια στη Βρετανία.

Στη συνέχεια ο κ. Όφορντ προσκάλεσε την Κύπρια ερμηνεύτρια σε ξενάγηση που είχε οργανώσει για ψηφοφόρους της περιφέρειάς του στο κτήριο του Κοινοβουλίου, περιλαμβανομένου του Δώρου Παρτασίδη, εικονολήπτη και παραγωγού του ΡΙΚ στο Λονδίνο, ο οποίος είχε οργανώσει τη συνάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εύη Καπάταη θα τραγουδήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται το βράδυ της Παρασκευής στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, παρουσία της Προέδρου της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ραδιομαραθώνιου και Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, Άντρης Αναστασιάδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης