Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού κατά του 62χρονου πατέρα του Χριστάκη Θωμά 31 ετών από τη Λεμεσό που καταζητείται από την Αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους που διεπράχθη την Τρίτη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο Δικαστήριο, ο πατέρας του υπόπτου φέρεται να μην κατέβαλε προσπάθεια να αποτρέψει τον υιό του Χριστάκη από το να σκοτώσει με μαχαίρι τους τρεις νεαρούς.
Σύμφωνα με τον ανακριτή, οι ισχυρισμοί του 62χρονου ότι δεν βρισκόταν στη σκηνή του εγκλήματος αλλά είχε αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της καταδίωξης καταρρίπτονται αφού μάρτυρας τον είδε να βρίσκεται μαζί με τον γιο του την ώρα της δολοφονίας του τρίτου θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει βρει στο εστιατόριο του 62χρονου κουζινομάχαιρο, για το οποίο, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, υπάρχει μαρτυρία ότι προσομοιάζει με το μαχαίρι που κρατούσε ο καταζητούμενος κατά τη διάρκεια του φονικού.

Ο 62χρονος στην κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι ο γιος του είχε επιστρέψει στο εστιατόριο μετά τη διάπραξη του τριπλού φονικού, άφησε το μαχαίρι και εγκατέλειψε την περιοχή με το αυτοκίνητό του.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Χριστάκη Θωμά. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό ο ύποπτος να έχει μεταβεί στα κατεχόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για το τριπλό φονικό

Η Αστυνομία καταζητεί τον Χριστάκη Θωμά από τη Λεμεσό, ηλικίας 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση για το τριπλο φονικό.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (αριθμός τηλεφώνου 25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης