Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Crans Montana, της Ελβετίας, όπου θα συμμετάσχει στην πολυμερή Σύνοδο για την Κύπρο υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, που θα αρχίσει στις 28 Ιουνίου.

Τον Πρόεδρο της Κύπρου θα συνοδεύουν ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Κώστας Κληρίδης, ο διαπραγματευτής κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Βασίλης Πάλμας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης θα τον συνοδεύουν τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας κα Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, κ.κ. Κύπρος Χρυσοστομίδης, Πόλυς Πολυβίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Νίκος Κλεάνθους, Τουμάζος Τσιελεπής, Μάριος Ηλιάδης, Κωνσταντίνος Κόμπος, Αριστοτέλης Κωνσταντινίδης, Νικόλας Κυριάκου, καθώς και τεχνοκράτες.

Στο Crans Montana μεταβαίνουν, επίσης, σήμερα, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου κ.κ. Γιώργος Βασιλείου, Αβέρωφ Νεοφύτου, Άντρος Κυπριανού, Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Γιώργος Λιλλήκας, Πόλυς Παλλήκαρος και Γιώργος Περδίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης