Τιμώντας την 61η επέτειο από τη γέννηση του Ούγκο Τσάβες, η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Κύπρο εγκαινίασε την Τετάρτη την Αίθουσα «Ούγκο Τσάβες», που φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας «Τσάβες: Ο Παγκόσμιος ηγέτης».

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Επιτετραμμένος της Βενεζουέλας στη Δημοκρατία της Κύπρου, Ζανπιέρ Χοσέ Ανάγια Σάλας, εγκαινίασε την αίθουσα και την έκθεση φωτογραφίας, δηλώνοντας ότι αυτό είναι ένα αφιέρωμα στον «Αιώνιο Ηγέτης μας, ο οποίος θα είναι για πάντα μαζί μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανέφερε, επίσης, ότι ο Ούγκο Τσάβες ήταν και παραμένει ένας ανθρώπινος ηγέτης, που με αγάπη δίδαξε και απέδειξε ότι η ενότητα και η αυτοδιάθεση του λαού, καθώς και η υπεράσπιση της εθνικής του κυριαρχίας μπορούν να επιτευχθούν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των πρεσβειών της Κίνας, της Κούβας, του Ιράν, της Ρωσίας και της Ινδίας, καθώς και μέλη των πολιτικών κομμάτων καθώς και άλλων κοινωνικών οργανώσεων.

Η πρεσβεία της Βενεζουέλας στη Λευκωσία, ανοίγει αυτό το χώρο για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές ανταλλαγές, όπου θα πραγματοποιούνται προβολές ταινιών, συνέδρια, φόρουμ, εκθέσεις φωτογραφίας και άλλες δραστηριότητες που ενδιαφέρουν την κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης