Ενας ακόμη διαιτητής στην Κύπρο έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης. Αυτή τη φορά το κτύπημα ήταν στη Λάρνακα και στον διαιτητή, Βασίλη Δημητρίου.

Συγκεκριμένα στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της συζύγου του Δημητρίου, το οποίο βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην Αραδίππου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα αλλά και σε διπλανά σπίτια, όπου έσπασαν τζάμια. Η αστυνομία μετέβη στην περιοχή και άρχισε έρευνες. Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Να σημειώσουμε πως έχουν προηγηθεί εκρήξεις βομβών στα γραφεία των διαιτητών της Κύπρου και μετά στην οικία της οικογένειας του διαιτητή, Θωμά Μούσκου.

Η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταδίκασε το συμβάν, ενώ εντός της ημέρας ο σύνδεσμος διαιτητών αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως για λήψη μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα είναι πλέον πολύ σοβαρό αφού τα περιστατικά σε βάρος των διαιτητών έχουν πυκνώσει σε βαθμό επικίνδυνο. Δεν αποκλείεται ακόμη και η αποχή από τους αγώνες του σαββατοκύριακου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης