Σε μονόωρη στάση εργασίας στους χώρους εργασίας τους, προχωρούν σήμερα το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ). Η στάση εργασίας θα αρχίσει στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 13:00μ.μ., και θα πραγματοποιηθεί με αφορμή το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή τους, η οποία εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΑΗΚ αναφέρουν ότι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών τους με το προσωπικό και τους συνταξιούχους της ΑΗΚ και μετά από μυστική ψηφοφορία εξουσιοδοτήθηκαν με 95% των ψήφων όπως προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες και μέτρα για αποτροπή των απαράδεκτων θέσεων, όπως σημειώνουν, που εκφράστηκαν από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού αναφορικά με τον Τομέα Ηλεκτρισμού στην Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη τελευταία συνάντηση στο ΥΕΕΒΤ, αναφέρεται, «έχουμε αντιληφθεί ότι το Υπουργείο χειρίζεται αυτή την κατάσταση, το λιγότερο με επιπολαιότητα και ανευθυνότητα σε αντίθεση με τη σοβαρότητα, υπομονή και υπευθυνότητα που έχουν επιδείξει οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της ΑΗΚ».

Πηγή: philenews.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης