Άνδρας 45 χρόνων από τη Λάρνακα αναζητείται από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις αρπαγής ή απαγωγής προσώπου με σκοπό κρυφό και άδικο προορισμό, επίθεσης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κα επίθεσης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις οκτώ χθες το βράδυ καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 46χρονη από τη Βουλγαρία ότι στις 22 Αυγούστου βρισκόταν στην οικία φίλου της, 45χρονου Eλληνοκύπριου κάτοικου Λάρνακας, με σκοπό να φιλοξενηθεί για λίγες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία στις 26 Αυγούστου γύρω στις δέκα το βράδυ ο άνδρας και η γυναίκα ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο 45χρονος να την κτυπήσει σε διάφορα μέρη του σώματος της με τα χέρια και τα πόδια του.

Στην συνέχεια κλείδωσε την γυναίκα σε δωμάτιο της οικίας του και αναχώρησε από αυτήν.

Χθες η γυναίκα κατάφερε μέσω τηλεφώνου να εντοπίσει φιλικό της πρόσωπο το οποίο μετέβηκε στο διαμέρισμα, άνοιξε την πόρτα, εντόπισε την 46χρονη και τη μετέφερε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.
Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει μώλωπες στον δεξιό αστράγαλο, μώλωπα στον αριστερό καρπό και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Η 46χρονη υποβλήθηκε σε εξέταση στον αξονικό τομογράφο και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα ρινικού οστού χωρίς μετατόπιση και εμπιεσματικό κάταγμα στον 11ο σπόνδυλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα κρατήθηκε στο Ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 45χρονου και καταζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης