Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League και τόνισε ότι η ομάδα της Κύπρου πρέπει να πάρει τη νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης.

«Είναι μακριά για να πούμε ότι είναι τελικός. Παίζουμε στην έδρα μας και στα 2 πρώτα ματς δεν έχουμε βαθμούς. Πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και προετοιμαζόμαστε καλά. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, παρόλο που δεν πάει καλά αυτή την στιγμή. Θα είναι δύσκολο ματς. Την Κυριακή πήγα Ελλάδα και είδα τον Αστέρα. Αυτή η 11άδα που είδα θα είναι διαφορετική. Παίζουμε καλά, δεν μας ενδιαφέρει να βάλουμε πολλά γκολ και ένα μας αρκεί. Πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια», είπε ο Κετσπάγια και ρωτήθηκε αν περιμένει τον Αστέρα με αμυντικό προσανατολισμό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα το δείξει το παιχνίδι αυτό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με μυαλό. Θέλουμε το γκολ, αλλά δεν σημαίνει πως θα παρατήσουμε την άμυνα. Είδα το ματς με την Σάλκε. Άλλο πράγμα με την Σάλκε. Θα παίξουμε με αντεπίθεση, που είναι δυνατός ο Αστέρας γιατί έχει καλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί».

Για τους τραυματισμούς, σχολίασε: «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης μας ο Ντε Βιτσέντι, είναι εκτός. Ελπίζω ότι αυτοί που θα μπουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα είναι γεμάτο πιστεύω το γήπεδο. Από αυτό δεν έχω παράπονο από τον κόσμο. Χρειαζόμαστε την νίκη, θέλουμε να γευτούμε αυτή την χαρά».

Στην ερώτηση αν εξαρτηθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ η έκβαση του ματς, σημείωσε: «Αν κρίνω από τα τελευταία παιχνίδια, πιστεύω ότι θα γίνει. Αύριο βέβαια θα φανεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κετσπάγια ρωτήθηκε αν μπορεί να πάρει το Europa League: «Είναι πολύ δύσκολο, αλλά ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή. Τώρα όμως είμαστε ακόμα μακριά».

Για το αν θα παίξει ρόλο η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη: «Συμφωνώ σε αυτό. Ο Αστέρας δεν έχει πολλά ευρωπαϊκά ματς, αλλά οι παίκτες του έχουν παραστάσεις από εθνικές ομάδες και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Μετράει η εμπειρία, αλλά όχι μόνο αυτό. Οι παίκτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για αυτό το ματς».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ευφραίμ δήλωσε: «Πρέπει να ονειρευόμαστε περισσότερα ματς σε αυτό τον θεσμό. Πρέπει να προσέξουμε το πλάνο, να έχουμε ρυθμό με τον Αστέρα. Αυτό δεν το είχαμε στο προηγούμενο ματς. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε ομάδες και λειτουργούμε σαν ομάδα και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Δεν έχουμε πίεση, αλλά πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε καλό ρόστερ και πρέπει να το αποδείξουμε αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης