Τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ εξήγησε ο Νορβηγός διεθνής μπακ, Γιόν Άρνε Ρίισε, ο οποίος στο παρελθόν έχει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στις Λίβερπουλ και Ρόμα.

«Σχεδόν είχα πει το ναι, πριν ακόμα σκεφτώ καλά-καλά την πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι πιο μεγάλο από το να ξέρεις ότι θα αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα. Δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου ότι θα έπαιζα και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την αποχώρησή μου από τη Φούλαμ. Ο χρόνος κυλά εις βάρος μου», τόνισε σχετικά ο Νορβηγός οπισθοφύλακας και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι λόγοι που είπα το ναι ήταν το κλίμα που υπάρχει στην Κύπρο, όπου είναι ωραία να μένεις, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και η εντύπωση που είχα αποκομίσει για το σύλλογο, μετά τη συνομιλία μου με τον πρόεδρο. Το πλάνο μου είναι να συνεχίσω το ποδόσφαιρο για περισσότερο από τα δύο χρόνια που θα έχει ισχύ το συμβόλαιό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με το ΑΠΟΕΛ».

Σχετικά με την κριτική που ασκείται προς τον ίδιο και πως πάει σε ένα κατώτερου επιπέδου πρωτάθλημα: «Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους που παρακολουθούν ποδόσφαιρο, είτε θετικές είτε αρνητικές, ωστόσο για μένα αποτελεί πρόκληση το γεγονός να αγωνιστώ στην Κύπρο και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Στο κάτω-κάτω ποιος δεν θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ;».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης