Τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη επισκέφθηκε χθες στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Ο κ. Ρομπάι έδωσε στον κ. Αναστασιάδη μια αναμνηστική φωτογραφία των ηγετών της διήμερης συνόδου.

Η φωτογραφία είχε τυπωμένη στην ελληνική γλώσσα την ευχή «περαστικά σας, κ. Πρόεδρε» και ήταν υπογεγραμμένη από όλους τους ηγέτες της Ε.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν για την πορεία της υγείας του προέδρου Αναστασιάδη όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον έστειλε στον πρόεδρο Αναστασιάδη ευχές για ταχεία ανάρρωση, μαζί με ένα πακέτο σοκολατάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είναι καλά στην υγεία του και ότι αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο κ. Αναστασιάδης «με δική του απόφαση εισήλθε στο νοσοκομείο και με δική του απόφαση θα διανυκτερεύσει και απόψε (σ.σ.: χθες βράδυ) στο νοσοκομείο, και αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα φύγει κατευθείαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψει στην Κύπρο».

Ο κ. Χριστοδουλίδης επανέλαβε ότι ο πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του, η οποία εξελίσσεται πολύ θετικά μετά τα περιστατικά παρατεταμένης ρινορραγίας, συνεπεία υπέρτασης.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης