Φθάνει αργά το βράδυ του Σαββάτου για επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η εν λόγω επίσκεψη αποτελεί την πρώτη επίσημη της κ. Κωνσταντοπούλου εκτός Ελλάδας. Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα συνοδεύεται από το Διευθυντή του Πολιτικού της Γραφείου, Ανδρέα Γκουγκουλή και τον Επιστημονικό της Συνεργάτη, Αδάμο Ζαχαριάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την παραμονή της στην Κύπρο, η κ. Κωνσταντοπούλου θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ και θα έχει χωριστή συνάντηση τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος θα παραθέσει επίσης επίσημο δείπνο προς τιμή της.

Η πρόεδρος της ελληνικής Βουλής θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τον υπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη και το δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη. Θα επισκεφθεί δε τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην Λευκωσία, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Ελένη Λουκαϊδου.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων θα υποδεχθεί, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Κοσμήτορας του Σώματος, βουλευτής Σοφοκλής Φυττής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης