Μετά από δύο και πλέον ημέρες ανθρωποκυνηγητό έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών γύρω στις 11.00 το πρωί, ο σεσημασμένος κακοποιός Ηλίας Μούζος. 

Ο Μούζος, ο οποίος καταζητείτο για την αιματηρή επίθεση κατά αστυνομικών το βράδυ του Σαββάτου στον Ύψωνα, εντοπίστηκε από περίπολο της ΥΚΑΝ Αρχηγείου στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, πλησίον του αστυνομικού σταθμού Λάνιας ενώ κινείτο με νότια κατεύθυνση, έχοντας στην θέση του συνοδηγού την πρώην σύζυγο του, στην οποία ανήκει και το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα πολίτη και να ακινητοποιηθεί αρχικά από πολίτες, πριν σπεύσουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή.

Ο Μούζος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση, ενώ φέρει ελαφρά τραύματα και θα διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου αναμένεται να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Αστυνομία γνωστοποίησε πως, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 33χρονος Χαράλαμπος Καλογερίδης, ο οποίος επίσης καταζητείτο από τις αρχές, δεν εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Πολίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης