Η φθηνότερη mascara της αγοράςΗ Max Factor, η εταιρεία που εμπιστεύονται περισσότερο οι επαγγελματίες μακιγιέρ, αλλά και οι σταρ του Χόλιγουντ έρχεται σε εσάς, στις φθηνότερες τιμές της αγοράς, μέσα από το e- shop της zougla.gr. Για ατέλειωτες, μακριές βλεφαρίδες με τη Mascara 2000 Dramatic Look στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς (μόλις 8,80 ευρώ), για ζουμερά χείλη όλο χρώμα και υποσχέσεις με το lipfinity colour & gloss, αλλά και για αλαβάστρινη επιδερμίδα με το lasting performance, επισκεφθείτε το e-shop της zougla.gr κι εντυπωσιάστε με καλλυντικά της Max Factor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H εταιρεία

Ο εβραϊκής καταγωγής Πολωνός Max Factor- το πραγματικό του όνομα ήταν Maksymilian Faktorowicz- ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1909. Από τότε, ο ίδιος αλλά και στα μετέπειτα χρόνια, οι κληρονόμοι της εταιρείας βρίσκονταν και βρίσκονται πίσω από χιλιάδες καινοτομίες στον τομέα των καλλυντικών, από το πρώτο make-up για όλο το πρόσωπο έως τις ψεύτικες βλεφαρίδες, καθορίζοντας για δεκαετίες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ.

Μπορεί το 1973 η οικογένεια να πούλησε τις μετοχές για 500 εκατομ. δολάρια, αλλά τα εντυπωσιακά look που δημιούργησε και δημιουργεί η Max Factor για τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ καθόρισαν τα πρότυπα της ομορφιάς στη διάρκεια του 20ου αιώνα και υιοθετήθηκαν από εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Max Factor δεν δημιούργησε απλώς καλλυντικά προϊόντα, ταυτόχρονα ανέπτυξε χιλιάδες τεχνικές για ειδικά εφέ αλλά και για μακιγιάζ που ανέδειξαν τη λάμψη των μεγάλων σταρ. Αυτές οι πρωτοποριακές τεχνικές για εκείνη την εποχή εξελίχθηκαν και αναπτύχθηκαν ακόμη περισσότερο με το πέρασμα των χρόνων. Η Max Factor συνεχίζει το όραμα του ιδρυτή της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνικές στους επαγγελματίες της ομορφιάς.

H Max Factor στο Χόλιγουντ

Στη διάρκεια της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, ο Max Factor δημιούργησε μερικά από τα πιο γνωστά look όπως το μακιγιάζ με τα ζουμερά, κόκκινα χείλη τη δεκαετία του ’20, τα άψογα, ματ χείλη της Τζόαν Κρόφορντ στη δεκαετία του ’30, ενώ εισήγαγε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, που φόρεσε για πρώτη φορά η σταρ του βωβού κινηματογράφου Φίλις Χέιβερ. Η τεράστια επίδραση αυτών των στιλ και η αποδοχή τους από τις μεγαλύτερες σταρ είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία εντυπωσιακών τάσεων που λάτρεψαν όλες οι γυναίκες.

Σήμερα, η Max Factor συνεχίζει να καινοτομεί και να εντυπωσιάζει τους σταρ του Χόλιγουντ που την εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Η Κάιλι Μινογκ, αλλά και η Κρίστεν Στιούαρτ εντυπωσίασαν στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών επιλέγοντας προϊόντα μακιγιάζ της Max Factor.

   

Πατήστε εδώ για να δείτε τα προϊόντα της Max Factor στο e-shop της Zούγκλας και να κάνετε τις παραγγελίες σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης