Σύνθημα νίκης, εν όψει του αυριανού (21:45)  αγώνα της Ρωσίας με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, έστειλε ο Ντικ Αντβοκαατ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αρκούδας» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τόνισε ότι σε περίπτωση ήττα τα πάντα θα είναι άσχημα για την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο προπονητής των Ρώσων αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκρότημά του εν όψει του ματς με την Εθνική μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αυριανό ματς με την Ελλάδα: «Αν χάσουμε αύριο, όλα θα είναι άσχημα, οπότε οφείλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας στείλει στην επόμενη φάση. Κόντρα στην Πολωνία είχαμε ένα καλό ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Αυτό δεν μπορεί να ξαναγίνει. Έχουμε δύο προβλήματα. Ένα με τον Κοκόριν, που είναι σοβαρό και ένα με τον Ζιριάνοφ, ο οποίος ήταν λίγο άρρωστος, αλλά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί».

Για τις επιλογές του σχετικά με τη βασική ενδεκάδα
: «Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, ενώ κάποιοι παίκτες μου αγωνίζονται σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το γιατί κάποιοι παίκτες δεν έχουν θέση βασικού είναι ένα ερώτημα που πρέπει να κάνετε σε αυτούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Πολωνία και Τσεχία: «Θέλω να επικεντρωθώ αποκλειστικά στο δικό μας παιχνίδι. Στο άλλο ματς ας νικήσει ο καλύτερος».

Για τον Αρσάβιν:
«Είναι ο αρχηγός μας και μπορεί αν σκοράρει από του πουθενά. Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για την ομάδα μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης