Μια απίστευτη και πρωτόγνωρη τιμωρία περίμενε τον Γιόχαν Γουίλαντ στην προπόνηση της Σουηδίας. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας έκανε λάθος σε μια άσκηση και η τιμωρία του ήταν να κατεβάσει το σορτσάκι του και να βάλει τα οπίσθιά του στόχο για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του!

Το περιστατικό συνέβη στη χθεσινή προπόνηση των Σουηδών, που προετοιμάζονται για το ματς με την Αγγλία, και το video της απαράδεχτης τιμωρίας ανέβασε η σουηδική εφημερίδα «Expressen» στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ασκήθηκαν πιέσεις για να μη δει το video το «φως» της δημοσιότητας, ωστόσο οι Σουηδοί δημοσιογράφοι δεν υπάκουσαν, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους επικεφαλής.

Το περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας Χαν Χούλτμαν, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που οι παίκτες κάνουν με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιες φορές παίζουν το ”γεράκι”, κάποιες άλλες τον ”βάτραχο”. Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο για αυτό».

Από τη μεριά του, ο πρώην τερματοφύλακας της σκανδιναβικής ομάδας, Τόμας Ραβέλι, ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι ίσως εκλαμβάνεται ως παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video:

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης