Η Ουγγαρία επικράτησε 2-0 της Αυστρίας στο Μπορντό και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο του Euro 2016. Στο 63’ ο Ζαλάι άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 87’ ο Στίμπερ. Για την Αυστρία αποβλήθηκε στο 66’ ο Ντράγκοβιτς.

Η Αυστρία προσπάθησε να αιφνιδιάσει και μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο ο Αλάμπα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κίραλι. Ο ίδιος παίκτης στο 10′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον 40χρονο τερματοφύλακα, ενώ στο 35’ και πάλι ο Κίραλι απέκρουσε σε κόρνερ με το ένα χέρι. Για την Ουγγαρία η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 43’ με τον Τζούτζακ να σουτάρει άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 62’ ο Ζαλάι συνεργάστηκε με τον Κλάινχαϊσλερ και αφού πήρε την μπάλα έκανε την προβολή και άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ντράγκοβιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Οι Αυστριακοί προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως στην κόντρα ο Στίμπερ με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το τελικό 2-0 μόλις 9 λεπτά μετά από την είσοδό του στο ματς.

Αυστρία – Ουγγαρία 0-2 (ΕΡΤ1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 62′ Ζαλάι, 87′ Στίμπερ
1′ δοκάρι ο Αλάμπα

Κίτρινες κάρτες: Ντράγκοβιτς

Κόκκινες κάρτες: 66′ Ντράγκοβιτς

Αυστρία:
Άλμερ, Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ, Φουκς, Αρναούτοβιτς, Αλάμπα, Ζουνούζοβιτς (60′ Σάμπιτσερ), Χάρνικ (78′ Σεπφ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Κλέιν, Γιάνκο (65′ Οκότι).

Ουγγαρία:
Κίλαρι, Λάνγκ, Καντάρ, Φιόλα, Τζούτζακ, Νάγκι, Ζαλάι (69′ Πρίσκιν), Γκέρα, Νέμεθ, Κλαϊνχάισλερ (80′ Στίμπερ), Γκούζμικς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης