Απολαύσαμε γεύσεις, εικόνες και μουσικές από μια χώρα που φαντάζει ανεξάντλητη σε όλα αυτά.
Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και γλεντήσαμε με την καρδιά μας…

Ένα έντονο καλοκαίρι σιγά σιγά πλησιάζει προς το τέλος του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για λίγες μέρες ακόμα το «Ελλάδος Εικόνες» θα βρίσκεται στην παραλία Αλίμου, με σκοπό να αντισταθεί στην εποχική αλλαγή και το όποιο «συμμόρφωμα»!

Στοιχεία που συνθέτουν την μοναδικότητά του, το λευκό ατμοσφαιρικό ντεκόρ που παραπέμπει σε διακοπές σε νησί, το άψογο φαγητό που επιμελείται πάντα η Γιαγιά Μαρία, και η live ορχήστρα του που μπορεί να μετατρέψει μια οποιαδήποτε μέρα σε γιορτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρητικό ραβασάκι, μπουρέκι γαρίδας, τηγανάδα, ριζότο καραβίδας και φυσικά το θρυλικό «σπασμένο» μιλφέιγ… Ότι και να επιλέξει κανείς είναι και ένας λόγος για να επιστρέψει…

Το «Ελλάδος Εικόνες», η νησιώτικη όαση στην Αττική Ριβιέρα, παρέμεινε και φέτος το καλοκαίρι πρώτο στην προτίμηση του κόσμου.

Για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο η ορχήστρα και οι τραγουδιστές του «Ελλάδος Εικόνες» θα συνεχίσουν να ενώνουν όλα τα τραπέζια σε μια τεράστια παρέα και να μας παρασύρουν σε ξέφρενα γλέντια μέχρι πρωίας…

Το «Ελλάδος Εικόνες» παραμένει το δικό σας μαγαζί. Ένας χώρος οικείος αλλά και ταξιδιάρικος που φέρνει τον αέρα των νησιών. Και που όχι μόνο δεν ξεχνάει αλλά υπενθυμίζει τις μαγειρικές ρίζες και παραδόσεις του τόπου μας.

Και όσο για το χειμερινό μας ραντεβού, αυτό θα είναι μια έκπληξη που θα σας την αποκαλύψουμε σε λίγες μέρες…

Καλή διασκέδαση, τα ποτήρια ψηλά και «άσπρο πάτο»…

«Ελλάδος Εικόνες»
Ποσειδώνος 10, Παραλία Αλίμου
Τηλ. Κρατήσεις: 210 9824620

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης