Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχονται τους αγαπημένους τους φίλους στο ΦΩΣ κάθε Δευτέρα βράδυ. Μαζί τους ο Παντελής Καναράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βραδιά φίλων στο ΦΩΣ, βραδιά γεμάτη λάμψη και αγαπημένα πρόσωπα από την Showbiz. Αυτή την βδομάδα ο θίασος από την μουσικοθεατρική παράσταση «Θα περάσει και αυτό» έδωσε το παρόν με τον Αλέξανδρό Μπουρδούμη, τον Αντώνη Λουδάρο και την Τζένη Διαγούπη να ανεβαίνουν στην σκηνή και να μας ταξιδεύουν στην εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Στο Φως επίσης βρέθηκε και η «βασίλισσα της νύχτας» Γωγώ Σαπουτζάκη, η οποία τραγούδησε μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, ανέβηκε στην σκηνή και με την πληθωρική της παρουσία εντυπωσίασε για άλλη μια φορά το κοινό.

Ευχάριστη έκπληξη στο Φως ήταν και ο αγαπημένος Λευτέρης Πανταζής ο οποίος ήρθε να θαυμάσει το πρόγραμμα χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές τραγουδώντας και ξεσηκώνοντας το κοινό. Επίσης, στο ΦΩΣ ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά, αγαπημένη σχεδιάστρια των καλλιτεχνών, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ακόμα μοναδική βραδιά στο Φως και μια συνάντηση φίλων η οποία αρχίζει να καθιερώνεται τις Δευτέρες χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές. Το αγαπημένο σχήμα θα ανάβει στο ΦΩΣ κάθε Σάββατο στις 11.00 μ.μ., Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 μ.μ. και Δευτέρα στις 9.00 μ.μ.

Επιμέλεια προγράμματος Θανάσης Βήχος

Βουτάδων 6, Γκάζι Τηλ.: 2103411306

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης