Τα Χελωνονιτζάκια 2

Οι τέσσερις μεταλλαγμένοι ήρωες καλούνται να σώσουν ακόμα μια φορά τη Νέα Υόρκη. Μια νέα τεράστια απειλή κάνει την εμφάνιση της στην πόλη, και τα τέσσερα χελωνονιντζάκια πρέπει να βγουν από τις σκιές όπου ζουν, και να σώσουν την κατάσταση.
Ο διαβόητος κακοποιός Σενσέι Σρέντερ δραπετεύει και σε συνεργασία με έναν ευφυή επιστήμονα και έναν παντοδύναμο εξωγήινο ετοιμάζεται να καταλάβει τη Νέα Υόρκη και μετά ολόκληρο τον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Περιπέτεια 2016 Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβ Γκριν με τους: Μέγκαν Φοξ, Λόρα Λίνεϊ, Στίβεν Αμέλ

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελιά

Η οικογένεια της Άλμα παράγει ποιοτικό ελαιόλαδο στην περιοχή Μπεξ Μεστράτ της Ισπανίας επί πολλές γενεές. Όμως, αλλαγές και πιέσεις από τη βιομηχανία έχουν καταστήσει τις παραδοσιακές μεθόδους οικονομικά ανέφικτες, και πλέον η οικογένεια είναι ένας κανονικός μαζικός παραγωγός. Ο παππούς της Άλμα δεν έχει βγάλει μιλιά εδώ και χρόνια. Η θλίψη τον έχει καταβάλει, και τελευταία δεν θέλει ούτε να φάει. Οι γιοι του δεν είναι υπομονετικοί μαζί του, αλλά η Άλμα τον καταλαβαίνει. Ξέρει ότι ο παππούς θρηνεί για ένα ελαιόδεντρο χιλίων ετών, το οποίο η οικογένεια ξερίζωσε για πληρώσει κάποια χρέη. Ανίκανη να αποδεχτεί ότι ο παππούς της θα πεθάνει χωρίς να δικαιωθεί, η 20χρονη Άλμα ξεκινά με έναν φίλο και τον θείο της, αλλά χωρίς κανένα σχέδιο, να φέρει πίσω από τη Γερμανία την οικογενειακή αιωνόβια ελιά που πουλήθηκε πριν από χρόνια.

El Olivo

Ισπανική δραματική ταινία, 2016 σκηνοθεσία Ισιάρ Μπολαΐν με τους: Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Άννα Καστίγιο, Πεπ Άμπρος

Δείτε το τρέιλερ:


Η Αποικία

Η Έμα Γουότσον και ο Ντάνιελ Μπρουλ σε πολιτικό δράμα με φόντο τη Χιλή του 1973, όταν συνταράσσεται από το πραξικόπημα. Ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στον στρατηγό Πινοσέτ.

Μεταξύ τους, ένα νεαρό ζευγάρι Γερμανών, ο Ντανιέλ και η Λίνα, που όπως πολλοί άλλοι συλλαμβάνονται από τη μυστική αστυνομία του δικτάτορα. Λίγο αργότερα, ο Ντανιέλ βρίσκεται σε μυστικό υπόγειο στρατόπεδο της αστυνομίας, κάτω το διαβόητο Κολόνια Ντιγκνιντάντ, έδρα γερμανικής οργάνωσης υπό την ηγεσία του Πολ Σάφερ. Το «Κολόνια» φανερώνεται δημοσίως ως ένας φιλανθρωπικός οργανισμός, αλλά από εκεί κανείς δεν έχει αποδράσει. Απεγνωσμένη να απελευθερώσει τον φίλο της, η Λίνα στρατολογείται σε μυστηριώδη παραθρησκεία, ελπίζοντας για ισχυρή βοήθεια.

Colonia

Γερμανογαλλική δραματική ταινία, 2015

Σκηνοθεσία Φλόριαν Γκάλενμπεργκερ με τους: Έμα Γουάτσον, Ντάνιελ Μπρουλ, Μίκαελ Νίκβιστ

Δείτε το τρέιλερ:

Η Μοδίστρα

Υψηλή ραπτική και μια ιστορία εκδίκησης στην Αυστραλία της δεκαετίας του ’50. Η Τίλι επιστρέφει στη γενέτειρά της, μια αυστραλιανή επαρχιακή πόλη ονομαζόμενη Ντουγκατάρ, για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της, Μόλι, από την οποία την είχαν αποσπάσει στα δέκα της με πρόφαση μια ψευδή κατηγορία φόνου. Η Τίλι, εξπέρ μοντελίστ εκπαιδευμένη από τη Μαντλίν Βουανέ στο Παρίσι, μεταμορφώνει τους ντόπιους με τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες, αλλά πάντα έχει στο νου της να μάθει την αλήθεια και να εκδικηθεί όσους συνωμότησαν εναντίον της.

The Dressmaker

Αυστραλιανή δραματική ταινία, 2015

Σκηνοθεσία Τζόσελιν Μουρχάουζ με τους: Κέιτ Γουίνσλετ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Χιούγκο Γουίβινγκ

Δείτε το τρέιλερ:

Έρωτας στα Τυφλά

Γαλλική κωμωδία με τους Κλοβίς Κορνιγιάκ και Μελανί Μπερνιέ. Από τη μια μεριά της μεσοτοιχίας ένας δημιουργός γρίφων, αφοσιωμένος στη δουλειά του, λιγομίλητος και μισάνθρωπος, που δεν μπορεί να δουλέψει παρά μόνο με απόλυτη ηρεμία. Από την άλλη μεριά μια νεαρή πιανίστρια που μόλις έχει εγκατασταθεί στο καινούργιο της διαμέρισμα. Προετοιμάζεται για έναν σημαντικό διαγωνισμό και πρέπει να κάνει πολλές πρόβες. Ανάμεσά τους μια λεπτή μεσοτοιχία που δημιουργεί μια υποχρεωτική, ηχητική και τυφλή συγκατοίκηση. Έπειτα από πολλές προσπάθειες να βλάψει ο ένας τον άλλον, θα συμφωνήσουν για το ποιες ώρες θα χρησιμοποιούν τον ηχητικό τους χώρο.

Un Peu, Beaucoup, Aveuglement

Κομεντί 2015

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κλοβίς Κορνιγιάκ με τους: Κλοβίς Κορνιγιάκ, Μελανί Μπερνιέ, Λιλού Φολί

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης