Η συνεργασία της χρονιάς έκλεισε και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς χαρακτηρίζεται ως τελειωμένη υπόθεση. Η μουσική σύμπραξη του Νότη Σφακιανάκη και της Πέγκυς Ζήνα είναι πλέον γεγονός και έχει τελεσφορήσει.

Οι υπογραφές είναι αυτές που μένουν για να επικυρώσουν την συνεργασία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», το οποίο θα ζήσει τον φετινό χειμώνα τις καλύτερες στιγμές της δίχρονης παρουσίας του στην νυχτερινή Αθήνα. Δύο τεράστιες λαϊκές φωνές ενώνονται, προς τέρψιν των φίλων της ελληνικής μουσικής και το κέφι που θα επικρατήσει στην πίστα που βρίσκεται δίπλα από την «Τεχνόπολις» θα ανέβει κατακόρυφα, καθώς το αποτέλεσμα του μουσικού αυτού παντρέματος θα είναι φανταστικό. Σφακιανάκης-Ζήνα, οι οποίοι διακρίνονται για την, ομολογουμένως, σπάνια χροιά και καθαρότητα της φωνής τους, θα είναι το καλλιτεχνικό δίδυμο του χειμώνα 2014-2015, για το οποίο θα μιλάει όλη η Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Φωταέριο», μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές, οι οποίες το ανέβασαν πολλά επίπεδα ψηλότερα, όσο αφορά την νυχτερινή διασκέδαση, τώρα ετοιμάζεται για την τρίτη και φαρμακερή χρονιά, κατά την οποία θα επικρατήσει κατά κράτος των μουσικών σχημάτων που θα εμφανίζονται στα άλλα μπουζούκια της Αθήνας. Σίγουρα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα πρωταγωνιστήσει στην μάχη της διασκέδασης. Εξάλλου, ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα, κουβαλώντας πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους και ευρισκόμενοι στην κορυφή, ξέρουν περισσότερο από τον οποιοδήποτε άλλον, πώς να επικοινωνούν με τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, άνετοι και γεμάτοι πάθος και ενέργεια, υπόσχονται να μας δώσουν απλόχερα το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε ένα μουσικό ταξίδι ανεκτίμητης αξίας, γεμάτο από τις ανεπανάληπτες επιτυχίες τους και τα τραγούδια τους που στάθηκαν ορόσημο στην εξέλιξη της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Για να κλειστεί η συμφωνία Νότη Σφακιανάκη – Πέγκυ Ζήνα και να έχει ευτυχή κατάληξη, έπρεπε πρώτα να περάσει από σαράντα κύματα. Και εξηγούμε τι εννοούμε. Ο Έλληνας τραγουδιστής είχε προ πολλού συμφωνήσει με τους επιχειρηματίες του «Φωταέριου» και θα ξεκινούσε εμφανίσεις, όντας το κυρίαρχο όνομα και με το μουσικό συγκρότημα Vegas να τον πλαισιώνει. Στον αντίποδα, η Πέγκυ Ζήνα θα πραγματοποιούσε τις χειμερινές της εμφανίσεις στο μαγαζί «Ιερά Οδός», μαζί με την Καίτη Γαρμπή και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Ωστόσο, όταν η τελευταία αποχώρησε για να βρει στέγη στην μουσική σκηνή «Φως», το σχήμα έμεινε στον αέρα, οι συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία Ζήνα-Γαρμπή, δεν προχώρησαν και το «Ιερά Οδός» αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να εντάξει στο δυναμικό του, τους Νταλάρα, Βιτάλη, Γλυκερία και Θαλασσινό. Ση συνέχεια, είχαν ακουστεί κάποιες φήμες, οι οποίες γινόταν ολοένα και εντονότερες για την παρουσία της Ζήνα στο «Φωταέριο» και την συνεργασία της με τον Σφακιανάκη. Οι φήμες αυτές έγιναν πραγματικότητα, ο αρραβώνας επιτεύχθηκε και ο επικείμενος γάμος θα γίνει πιθανότατα μέσα στον Νοέμβριο, με το γλέντι να κρατάει για όλον τον χειμώνα.

Το «Φωταέριο» έχει εισχωρήσει δυναμικά στην Αθηναϊκή νύχτα, κερδίζοντας μια από τις πρώτες θέσεις στον μακρύ κατάλογο των πολυάριθμων νυχτερινών κέντρων της πόλης. Παρουσιάστηκε στο κοινό το φθινόπωρο του 2012 και προχώρησε αμέσως σε συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. ο οποίος έμεινε και την επόμενη χρονιά και κυριολεκτικά σάρωσε με τις εμφανίσεις του. Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, φάνηκε ότι κερδίζει το στοίχημα της διασκέδασης, ενώ οι περισσότερες νύχτες ήταν sold out. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε αυτό που έπρεπε για να αφήνει ευχαριστημένο το κοινό, τόσο στην πρώτη του χρονιά με τον Νίκο Κουρκούλη, όσο και στην περσινή, κατά την οποία είχε δίπλα του την Καίτη Γαρμπή. Το «Φωτάεριο» κυριάρχησε αυτά τα δύο έτη και έγινε ο απόλυτος βραδινός προορισμός και το επίκεντρο της διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Νότης Σφακιανάκης, όσο και η Πέγκυ Ζήνα έχουν να επιδείξουν μια πλούσια καριέρα, γεμάτη από αμέτρητες εμφανίσεις στα πιο φημισμένα μπουζούκια, περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, μουσικά βραβεία και συνεργασίες με όλα τα ηχηρά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Και οι δύο έχουν ερμηνεύσει κομμάτια που έχουν αγγίξει τις καρδιές μας και απέκτησαν πολύ γρήγορα μια θέση στην λίστα με τα πιο δημοφιλή και εμπορικά. Να θυμίσουμε, ότι ο Νότης Σφακιανάκης εμφανιζόταν την περσινή χρονιά με τους Goin’ Through, στο Έναστρον, ένα μαγαζί, στο οποίο έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του, τραγουδώντας για έξι συνεχόμενες σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η Πέγκυ Ζήνα οδεύει προς το τέλος των εμφανίσεών της στο «Θέα», όπου μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο άφησαν το πλήθος εκστασιασμένο και δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα πρωτόγνωρής διασκέδασης με το μουσικό πρόγραμμα που έκαναν αυτό το καλοκαίρι.

Για να ενημερωθείτε για τις πρεμιέρες όλων των νυχτερινών σχημάτων, επισκεφθείτε την σελίδα «Μπουζούκια Αθήνα» του kratisinow.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης