Το Belle Amie και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ξεκινούν μια στενή συνεργασία που θα προσφέρει νέα πνοή στον Πειραιά, στους Πειραιώτες και όχι μόνο.

Το εντυπωσιακό, επιβλητικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μετά από δέκα χρόνια άνοιξε τις πύλες του στο κοινό κι ανέβασε αυλαία… Το ιστορικό θέατρο με άξονα την «τέχνη των τεχνών» όπως τη χαρακτηρίζουν οι άνθρωποί του, δηλαδή το θέατρο, αλλά … και με μουσική, εικαστικά, χορό, βιβλίο, τομείς που λειτουργούν ενισχυτικά των θεατρικών παραγωγών, το ΔΘΠ γίνεται πυλώνας της τέχνης για τον Πειραιά και όλη την Ελλάδα.
Το Belle Amie, το ιστορικό στέκι που στις αρχές του περασμένου αιώνα έγραψε τη δική του ιστορία στις μέρες και τις νύχτες του Πειραιά γυρίζει σελίδα και ξαναγράφει καινούρια και αστραφτερή στην ιστορία του σήμερα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο, με την αισθητική του πάλαι-ποτέ αστικού καφενείου που έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την ατμόσφαιρα του αλλά και την αρχιτεκτονική του υπόσταση. Ένας χώρος νοσταλγικός με μια λάμψη σημερινής πολυτέλειας προσφέροντας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ καφέ, γλυκό, ποτό και προτάσεις εξαιρετικής κουζίνας όλα εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική παράδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους το Belle Amie και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά προσφέρουν μια σειρά από μοναδικά προνόμια.

• Preview από κάποιες παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στους χώρους του Bella Amie. Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκε ένα απόσπασμα από την παράσταση “Στον Ίσκιο της Θυγατέρας” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στη συνέχεια η Φιλαρμονική Πειραιά την Κυριακή 13 Απριλίου στις 13:30 θα πραγματοποιήσει μια μικρή συναυλία στον προαύλιο χώρο του Belle Amie, ενώ ο εξαιρετικός συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου με το πιάνο του και συνοδεία 2 τραγουδιστών θα χαρίσει την Κυριακή του Θωμά 27 Απριλίου αγαπημένα του τραγούδια δίνοντας μια γεύση από το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει λίγες μέρες μετά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (30/4 & 2-3/5).

• Συμφωνία του Belle Amie με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τους θεατές του Δημοτικού Θεάτρου. Με την επίδειξη του εισιτηρίου παρέχεται μετά την παράσταση έκπτωση 20% για φαγητό και 10% για ποτό στο Belle Amie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Συμφωνημένος αριθμός δωρεάν προσκλήσεων για τις παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στους πελάτες του Belle Amie

Belle Amie
Δημιουργός Αναμνήσεων

Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς.
Τηλ.: 2104175740
http://www.belleamie.gr/
https://www.facebook.com/belleamiegr

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32, 185 35, Πειραιάς
Τηλ.: 2104143300
http://www.dithepi.gr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης