Από το Σάββατο 5/9 το CTC, η πλέον πρόσφατη και ταυτόχρονα πιο«δυνατή»είσοδος στην Αθηναϊκή degustation σκηνή, ανοίγει και πάλι τις πόρτες της ντιζαϊνάτης σάλας του για να υποδεχτεί τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων.

 Πρόκειται για το νέο εστιατόριο του τρεις φορές βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο στο «Calypso» του «Elounda Peninsula»(αλλά και με μαθητεία σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου όπως το «Noma», το «Arpege» και το «L’Astrance»Σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη ο οποίος μόλις πριν από μερικούς μήνες αναδείχτηκε πρώτος ανάμεσα στους Σεφ κάτω των 30 ετών για την περιοχή της λεκάνης της Μεσογείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζοντας δημιουργικά με την παρήχηση της λέξης “σίτιση”, το CTC έχει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα την οποία επικοινωνεί με ξεκάθαρο τρόπο.

 Γιατί, τελικά, το CTC είναι αριστοτεχνικά στημένο ώστε να αναδεικνύει το βασικό του ατού που δεν είναι άλλο από το φαγητό, την πανδαισία γεύσεων, υφών, αρωμάτων και χρωμάτων που ετοίμασε για το πρώτο εστιατόριο στο οποίο λειτουργεί ως επιχειρηματίας ο Σεφ Αλεξάνδρος Τσιοτίνης.

 Η έμφαση λοιπόν στο CTC βρίσκεται στην γευστική εμπειρία. Πέρα από το μενού επιλογής, το οποίο ανάμεσα σε άλλα πιάτα περιέχει το εξαιρετικό βελουτέ καλαμποκιού με αστακό καθώς και την πολύ-βραβευμένη σαλάτα “Pίζες της Ελλάδας” την γευστική παράσταση “κλέβουν” τα 2 set menus που ετοίμασε ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης (‘CTC Trip’ και ‘CTC Voyage’, των 6 και 9 πιάτων αντίστοιχα).
Χώρος για λίγα άτομα (χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνετε κράτηση), το CTC θα “κερδίσει” από την πρώτη στιγμή. Είτε από το λιτό πλην πολυτελές εσωτερικό του (δια χειρός Πένυς Μπαρτζώκα) είτε από τα tailor made πιάτα σερβιρίσματός του (δημιουργίες του Σαντορινιού μαρμαρογλύπτη Γρηγόρη Κουσκουρή), όλα συντείνουν στο να κάνουν την εμπειρία του CTC είναι μοναδική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Αν δεν το ανακαλύψατε τον προηγούμενο Μάιο όταν και άνοιξε, σπεύσατε. Αξίζει.

Το CTC λειτουργεί από Τετάρτη-Κυριακή από 19:00 έως τα μεσάνυχτα.
CTC
Oυμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια
Tηλ.: 2107228812
Email: reservations@ctc-restaurant.com
Web: www.ctc-restaurant.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης