Το Τ-Square Restaurant Bar στο Golf Γλυφάδας μας υποδέχεται τις ημέρες των εορτών μαζί με τον βραβευμένο executive chef Γιάννη Στανίτσα, εγκαινιάζοντας την νέα γαστρονομική του ταυτότητα.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο επισκέπτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο προτάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη είναι να καθίσει στον κυρίως χώρο του εστιατορίου, όπου θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις με πρωταγωνιστή του μενού τη γεμιστή γαλοπούλα.

Το premium περιβάλλον του T-Square, η ειδυλλιακή εικόνα του ατμοσφαιρικά φωτισμένου Golf και η προσεκτικά επιλεγμένη μουσική επένδυση από τον DJ Daniel ολοκληρώνουν την πρόταση για ένα λαμπερό ρεβεγιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η δεύτερη πρόταση αφορά στο T-Square Stage όπου ένα θεματικό ρεβεγιόν με τίτλο «Gatsby Night», περιμένει τον επισκέπτη.

Η διακόσμηση, η λάμψη, ο αέρας από τον ομώνυμη ταινία και την δεκαετία των 20’s (twenties) χρωματίζουν θεματικά το χώρο. 

Η υπέροχη φωνή της Ιωάννας Σεβοπούλου, το σαξόφωνο του Αντώνη Λάζου, o DJ Γιώργος Μισιρλήςστα decks και πληθώρα μουσικών επιλογών (all time classic, mainstream, disco, latin, αλλά και ελληνικές), συνθέτουν ένα λαμπερό ρεβεγιόν και ένα γεμάτο ρυθμό πάρτυ. Η πρόταση ολοκληρώνεται γευστικά με το εκλεπτυσμένο εορταστικό buffet menu.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παίρνουμε «γεύση» από το νέο έτος μέσα από το «πλούσιο» και «προκλητικό» γευστικά, Πρωτοχρονιάτικο μενού του Γιάννη Στανίτσα και υποδεχόμαστε το 2015 με την καλύτερη διάθεση χάρη στο φιλόξενο και μοντέρνο περιβάλλον του T-Square και την ανάλογη μουσική επένδυση από τον DJ Daniel.

Ανήμερα των εορτών, το T-Square προσκαλεί τους επισκέπτες και τις οικογένειες τους, να επιλέξουν μέσα από την ολοκαίνουργια κάρτα του εστιατορίου και τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις του Chef.

Ώρες λειτουργίας: All Day Δευτέρα έως Κυριακή

Κρατήσεις : 211 18 38 648 , 2108982138
E-mail: t-square@glyfadagolfgardens.gr
Site: www.t-square.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 211 1838648 , 210 8982138

Εmail: info@glyfadagolfgardens.gr

Web: www.glyfadagolfgardens.gr

Γιάννης Στανίτσας – Εxecutive Chef

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ σπούδασε την τέχνη του chef στην Ελβετία λαμβάνοντας μάλιστα και διάκριση για τις επιδόσεις του.

Έχει διατελέσει chef στα καλύτερα και πλέον αναγνωρισμένα εστιατόρια. Πλήθος ομίλων πεντάστερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, αλλά και χώρες του εξωτερικού όπως η Ολλανδία και η Σκωτία έχουν υποδεχθεί τους επισκέπτες τους με τις γευστικές του δημιουργίες, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο λόγω της εμπειρίας του, διατελεί καθηγητής σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες σχολές μαγειρικής τέχνης στην Ελλάδα.

Έχει βραβευτεί 5 φορές με Χρυσό Σκούφο και έχει λάβει 3 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια σε διαγωνισμούς γαστρονομίας. Όντας παθιασμένος με το επάγγελμά του έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και διοργανώσεων για την τέχνη της μαγειρικής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αγαπημένος του συνδυασμός υλικών στις δημιουργίες του είναι το ψάρι με τα βότανα, ενώ μότο του σαν chef είναι το τρίπτυχο «τεχνογνωσία, ποιότητα και πάθος για δημιουργία».

Πρόσφατα ανέλαβε να ανανεώσει την γαστρονομική ταυτότητα Τ-Square Restaurant Bar στο Golf Γλυφάδας, όπου και τον βρίσκουμε αποκλειστικά.

To menu των εορτών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης