Ένας υπερήρωας της Marvel, διαφορετικός από όσους έχουμε απολαύσει μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές οθόνες των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2016.
Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το Deadpool αφηγείται την ιστορία του Wade Wilson, ενός πρώην πράκτορα των ειδικών δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool.

Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του. Το φιλμ σκηνοθετεί ο Tim Miller με το σενάριο να είναι «προϊόν» των Rhett Reese και Paul Wernick του «Zombieland».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Deadpool θα είναι πανσεξουαλικός», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης της ταινίας, Tim Miller, δίνοντάς τις απαραίτητες εξηγήσεις για την αμφισεξουαλική φύση του ήρωα που θα υποδυθεί ο Καναδός ηθοποιός Ryan Reynolds, σε μια ταινία η οποία θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, ενώ υπόσχεται να παραμείνει πιστή στον βίαιο και αστείο χαρακτήρα του ομώνυμου κόμικ της Marvel.

Ο Deadpool «γεννήθηκε» το 1991 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 2009 στο φιλμ «X-Men Origins: Wolverine» (2009) ως αντίπαλος του Hugh Jackman, με τον 39χρονο Reynolds και πάλι να αναλαμβάνει την ενσάρκωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης