Το Frangelico υποδέχεται δυναμικά το καλοκαίρι με ένα άκρως νεανικό σχήμα σε ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες για να απογειώσει τις νύχτες μας!

Γιώργος Γιαννιάς. O ερωτικός λαικός τραγουδιστής με τη μελωδική φωνή, επιστρέφει στο Frangelico και παράλληλα στη νυχτερινή Αθήνα ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στην Θεσσαλονίκη! Με τις επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία του, αλλά και με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει ο Γιώργος Γιαννιάς θα μας διασκεδάσει όπως μοναδικά γνωρίζει. Στο Frangelico θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι “Ενικός” σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη που θα κυκλοφορήσει από την Heaven.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λένα Παπαδοπούλου. Μια γνήσια λαϊκή φωνή που αποτελεί εγγύηση στον όρο διασκέδαση στο καλοκαιρινό σχήμα του Frangelico. Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, που με τα πρώτα της μουσικά βήματα καθιερώθηκε στις καρδιές μας, με τη μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, επιστρέφει δυναμικά για να μονοπωλήσει τις νύχτες μας.

Σάκης Αρσενίου.
Με την εκρηκτική του εμφάνιση επί σκηνής και την καθαρή λαϊκή του φωνή υπόσχεται να ξεσηκώσει το κέφι μας στα ύψη. Με σταθερές και σίγουρες επιλογές στο χώρο της δισκογραφίας παραμένει ενεργά στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης, ως ένας λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, και μια ακόμα σεζόν τον βρίσκουμε στο «μουσικό του σπίτι» πλέον, το Frangelico.

Με τον ερωτικό Γιώργο Γιαννιά, την υπέροχη λαική χροιά της Λένας Παπαδοπούλου και την απίστευτη ενέργεια του Σάκη Αρσενίου, ένα είναι σίγουρο: το Frangelico μας υπόσχεται καλοκαιρινές νύχτες απόλυτης διασκέδασης!

Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Τηλ. 210 9843 250
Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης