Αυτό το Σάββατο 16/7 το Etnico γιορτάζει με μουσικές και χορούς της Αφρικής μαζί με το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA.

Το Etnico, το πολύχρωμο, νόστιμο, πολυεθνικό street food στέκι που υπογράφει η ομάδα των εστιατορίων «Altamira», μας καλεί να αφεθούμε ελεύθεροι στη χαρά της ζωής, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην παράδοση των Σουαχίλι, όπου Ανάσα σημαίνει « η χαρά της ζωής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιορτάζοντας τα πρώτα του γεννέθλια, υποδέχεται λοιπόν το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών « ANASA» αυτό το Σάββατο 16/7 από τις 8 μ.μ. σε μια γιορτή με χορό και μουσική.

Θυμάστε τη βουβουζέλα; Μήπως μέσα σας σιγοκαίει η ανάγκη να φωνάξετε και να χορέψετε; Το καλοκαίρι
μας χαλαρώνει, μας χαρίζει ζωή, ευτυχία και μας δίνει όσες ευκαιρίες θέλουμε για να γίνουμε οι άνθρωποι που νιώθουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Etnico, εμείς το πιστεύουμε, πως κάθε στιγμή είναι και μια δυνατή έκφραση ζωής, γι’ αυτό παίρνουμε βαθιά ANASA! και βουτάμε στα κρυστάλλινα και πολύχρωμα κύματα πολυεθνικών θησαυρών.

Ήρθε η ώρα να αφεθείτε ελεύθερες και ελεύθεροι στη χαρά της ζωής, όπως ακριβώς συμβαίνει και
στην παράδοση των Σουαχίλι, όπου «Ανάσα» σημαίνει ακριβώς αυτό, «H χαρά της ζωής». Στο Etnico το
κέφι και η καλή etnic διάθεση δίνουν πολύχρωμη ενέργεια στο καλοκαίρι.

 Γιορτάζουμε τον ένα χρόνο από τη δημιουργία του urban etnic street food, που λάτρεψε το κέντρο της Αθήνας. Τα μουσικά όργανα προλογίζουν τη γευστική γιορτή Etnico και η Fiesta υποδέχεται το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA.

Οι άνθρωποι, μια ομάδα γεμάτη απίστευτη θετική ενέργεια, ξεκινούν για εσάς ένα μουσικό ταξίδι με
κρουστά και χορούς στο ρυθμό του καλοκαιριού.

Πάνω στον χορό, απολαμβάνοντας μια ανεπανάληπτη margarita φθάνει η στιγμή που θέλεις να
σταματήσεις! Γεμίζεις ξανά με δύναμη από την πιο γευστική chimichanga!! και ανακαλύπτεις πως ο
χορός και το γέλιο παραμερίζει κάθε αρνητικό, σε κάνει τον άνθρωπο που πάντα ήθελες, σου χαρίζει
τη χαρά της ζωής!

Αυτό το Σάββατο από τις 20.00 το βράδυ το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA, συνεχίζει να εργάζεται για την εξάλειψη του ρατσισμού, μέσω της τέχνης και του πολιτισμού και μας βάζει και μας στον αγώνα του μέσα από τον χορό και το τραγούδι! Σε συνδυασμό με την απολαυστική margarita του Etnico, ένα είναι σίγουρο: Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε δεν θα θέλουμε να σταματήσουμε!

Το Πολιτιστικό Κέντρο ΑφρικάνικηςΤέχνης και Πολιτισμών ANASA είναι μια Μη Κερδοσκοπική και Μη-Κυβερνητική Οργάνωση που εργάζεται για την εξάλειψη του ρατσισμού, του αποκλεισμού και των διακρίσεων, την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας και του διαπολιτισμικού διαλόγου μεταξύ των λαών, και την ενδυνάμωση και ένταξη, μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, των νέων Αφρικανικής καταγωγής που είτε γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είτε ήρθαν ως μετανάστες ή πρόσφυγες.

Η λέξη «Anasa» στα σουαχίλι σημαίνει «Xαρά της ζωής», κι αυτή τη χαρά της ζωής προσφέρει το
Πολιτιστικό Κέντρο Anasa προωθώντας τις αφρικάνικες τέχνες (μουσική, χορός, τραγούδι, λογοτεχνία, αφήγηση, θέατρο, ζωγραφική και γαστρονομία) και υλοποιώντας παιδαγωγικά προγράμματα και δράσεις αλληλεγγύης.

Το Πολιτιστικό Κέντρο ANASA ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και απέκτησε νομική μορφή
ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία το 2012 με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα.

Σάββατο 16 / 7, ώρα 20.00 365%  – July Etnico

Fiesta – ANASA

Etnico – Alternative street cuisine

Κολοκοτρώνη 22 και Χαβρίου, Αθήνα

21 1411 3880

etnico.gr

facebook.com/etnicostreet/

Το Etnico είναι το νέο δημιούργημα των πολυεθνικών εστιατορίων Altamira. Είναι το πρώτο street food με αληθινές πρώτες ύλες και πραγματικό ethnic φαγητό που θα έβρισκε κανείς σε ένα καλό εστιατόριο. Taste the world!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης