Μετά από την πολύχρονη πορεία και τις σημαντικές συνεργασίες της σε μεγάλες πίστες η Φανή Παπαθεοχάρη κυκλοφόρησε, το καλοκαίρι, την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κοίτα». Μας προκάλεσε να την κοιτάξουμε και το κατάφερε! Το cd περιλαμβάνει 9 ολοκαίνουργια τραγούδια, 3 σε στίχους και μουσική της ίδιας, με μοναδικό πάντρεμα έντεχνου και λαϊκού ήχου. Το «Κοίτα» την ομώνυμη μπαλάντα που δίνει και το όνομά της στο cd, το «Πόνεσα και Έκλαψα», ένα ζεϊμπέκικο πάνω σε λαϊκούς δρόμους και το χασάπικο «Φταις» ενώ τα άλλα 6 μελωδικά κομμάτια είναι νέων δημιουργών.

Η Φανή με τη ροκ εμφάνιση και τη μεστή φωνή που σαγηνεύει κάθε μουσικόφιλο, κερδίζει επάξια τις εντυπώσεις όλων των ηλικιών. Κινούμενη σε εντεχνολαϊκά μουσικά μονοπάτια ξέρει πολύ καλά να πρoσφέρει δυνατές συγκινήσεις και να αγγίζει τις καρδιές μας με κάθε της τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό τον χειμώνα θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε σε ένα χώρο πολύ ζεστό, στη καρδιά της Αθήνας, όπου θα παρουσιάζει το νέο της cd «Κοίτα» αλλά θα ερμηνεύει και γνωστές λαϊκές και έντεχνες μελωδίες σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η ίδια.

Από 1η Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θα έχετε ένα και μοναδικό «Προορισμό»,

Τριπτολέμου 12, στο Γκάζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρατήσεις: 6947428930-6979049448/ Φανή Παπαθεοχάρη

.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης