Στο ατμοσφαιρικό και ανανεωμένο Baraonda Music Hall, έρχεται η εντυπωσιακή Πέννυ Μπαλτατζή για να κάνει την εβδομάδα μας πιο ενδιαφέρουσα.

Σε ένα χώρο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα music hall της Νέας Υόρκης, η ξεχωριστή νεαρή τραγουδοποιός, με την βελούδινη φωνή και την έντονη σκηνική παρουσία μαζί με τους τρεις μουσικούς της, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη μας ξεναγούν σε νοσταλγικά ρετρό μουσικά μονοπάτια που γνωρίζουν καλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Baraonda Music Hall, η Πέννυ Μπαλτατζή ξεφυλλίζει τις σελίδες της ελληνικής όσο και της διεθνούς μουσικής σκηνής, με ευαισθησία και ταπεραμέντο, για να ερμηνεύσει ένα μπουκέτο από τα ομορφότερα και αγαπημένα τραγούδια Μπόσα νόβα, σουινγκ,τσα-τσα, μπολερο… Αγαπημένες μελωδίες…

Στο Baraonda Music Hall η Πέννυ Μπαλτατζή, μας πιάνει από το χέρι, για να κάνουμε ένα ρομαντικό μουσικό περίπατο, συντροφιά με ένα κόντρα μπάσο, ένα σαξόφωνο και μια κιθάρα.

Μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί της, εκεί όπου ο Frank Sinatra, οι Pink martini, οι Vaya con dios, η Edith Piaf, αλλά και οι Nat King Cole, Dean Martin συναντούν τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μιμη Πλέσσα, τον Σουγιούλ, τον Αττίκ και τον Τραιφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί μερικοί το προτιμούν ρετρό. Και η Πέννυ Μπαλτατζή ξέρει να τους κερδίζει. Όσοι προτιμούν λοιπόν την καλή μουσική θα το αγαπήσουν αυτό το πρόγραμμα που έφτιαξαν με αγάπη και μεράκι η Πέννυ Μπαλτατζη και οι συνεργάτες για το Baraonda Music Hall. Κι εσείς που προτιμάτε το ρετρό αναμφίβολα θα το λατρέψετε!

Πέννυ Μπαλτατζή, φωνή
Παντελής Ντζιάλας, κιθάρα
Πέτρος Σταμέλος,κοντραμπάσο
Δημήτρης Καραγιάννης,τενόρο σαξόφωνο

Μερικοί το προτιμούν ρετρό!
Κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη

Baraonda Music Hall

Τσόχα 43, Αμπελόκηποι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης