Το εστιατόριο «Όμικρον» του Ομίλου Καστελόριζο ανανεώνεται και συνεργάζεται με την καταξιωμένη και βραβευμένη Σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία μαζί με την ομάδα της, τον Νίκο Κουτρουμπάνο και τον Αντώνη Σιμογιάννη μαγειρεύει μια νόστιμη ουσιαστική και ενδιαφέρουσα ελληνική κουζίνα με πολλές νεωτεριστικές πινελιές.

Προσεκτικά διαλεγμένες άριστες πρώτες ύλες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όπως γνωρίζει χρόνια να επιλέγει ο Όμιλος Καστελόριζο. Όλη η κουζίνα του «Όμικρον» μοσχοβολάει από βουνίσια άγρια χόρτα, μυρωδικά της ποχής, τυροκομικά από τη Μήλο και τη Νάξο, φάβα από τη Σχοινούσα και τραχανά από τα Γιάννενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορεκτικά και σαλάτες που μοσχομυρίζουν Ελλάδα, Τραχανότουρτα Γιαννιώτικη με ένα αυγό μάτι, Φάβα Σχοινούσας με μελωμένο χιώτικο χταπόδι και πετιμέζι, Τραγανή αλμυρή βάφλα από χαρουπάλευρο με άγρια ρόκα, σπανάκι και κατσικίσιο τυρί Μήλου.

Στα must πιάτα μας, που πρέπει να δοκιμάσει κάποιος, είναι το ρόλο αρνιού με χωριάτικο λουκάνικο, φιλέ αμύγδαλου και φρέσκα μυρωδικά, μια πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του Θρακιώτικου τζιγεροσαρμά, αλλά και τον κόκορα κρασάτο με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με ανθότυρο και δυόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πιάτα της κλασικής Ελληνικής, παραδοσιακής κουζίνας, τώρα στο «Όμικρον» παρουσιάζονται αλλιώς, όπως το περίφημο Κερκυραικο Μπουρδέτο που σερβίρεται με μια φίνα σάλτσα ντομάτας αρώματισμενη με γλυκάνισο και πατατούλες παριζιεν και το χοιρινό κότσι με άγριο σταμναγκάθι, λεμονάτη σάλτσα και μια υποψία κόλιανδρου.

Το μενού συμπληρώνουν τέσσερις ελκυστικές προτάσεις γλυκών, φτιαγμένα έτσι ώστε να συνταιριάζουν την παράδοση με τον ευρωπαϊκό αέρα, όπως Εκμέκ, το γνήσιο πολιτικό με σιρόπιασμενο τσουρέκι, κρέμα και γλυκό βύσσινο, Μπακλαβά με σαράντα φύλλα, αμύγδαλα, κανέλλα, μαστίχα και ζεστό σιρόπι τριαντάφυλλου, τραγανές μπάρες σοκολάτας με μέλι και τάρτα σοκολάτας τσαντουγια αρωματισμένη με grand mariner.

Σε συνδυασμό με το άριστο σέρβις και το προσεγμένο περιβάλλον στο «Όμικρον» θα απολαύσετε μια ολοκληρωμένη γαστριμαργική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας.

T: 2106202475

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης