Ακόμα μια χρονιά ατελείωτης διασκέδασης φαίνεται να περιμένει τους απανταχού λάτρεις της νύχτας και τη φετινή χειμερινή σεζόν. Νέες συνεργασίες κάνουν την εμφάνισή τους, με κορυφαία εκείνη ανάμεσα σε Νότη Σφακιανάκη και Βασίλη Καρρά φυσικά, αλλά και πολλές παραμένουν σταθερές, συνεχίζοντας την ίδια συνταγή. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα δίδυμα Γιάννης Πλούταρχος – Ποσειδώνιο, αλλά και Νίκος Οικονομόπουλος – Fever.



Δείτε αναλυτικά όλα όσα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον χειμώνα 2016-17:

Live Stages

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ: Stan

Ο Stan μπαίνει για πρώτη φορά στην ηγεσία σχήματος, αναδεικνύοντας τη χρονιά αυτή ως σταθμό στην καριέρα του. Η σκηνή που του έδωσε την ευκαιρία αυτή είναι εκείνη της Αυτοκίνησης, στην οποία θα τον απολαύσουμε πολύ σύντομα.

ACRO: Γιώργος Σαμπάνης

Δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας που πάει αισίως για την τέταρτη σεζόν παρουσίας στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



4711: Διονύσης Σχοινάς

Για έκτη συνεχή σεζόν, το απόλυτο δίδυμο της διασκέδασης συνεχίζει ακάθεκτο.

BOX: Μέλισσες

Πέρσι εγκαινίασαν τη σκηνή αυτή και φέτος ετοιμάζονται να ανέβουν σε αυτή και πάλι, μιας και η περσινή επιτυχία ήταν μεγάλη.

CABARET ROMEO: Έλλη Κοκκίνου – Νίνο

Ύστερα από έναν χρόνο, Έλλη Κοκκίνου και Νίνο επιστρέφουν στο live stage που ανέδειξαν το 2015 με τις εμφανίσεις τους. Εκείνη με τους Onirama και αυτός με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

HOTEL ΕΡΜΟΥ: Άννα Βίσση

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ετοιμάζεται να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο αγαπημένο στέκι του κέντρου.

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ – Ηλίας Βρεττός

Ένα νέο στέκι ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην πόλη και τη λεωφόρο Ποσειδώνος σύντομα, το οποίο θα εγκαινιάσει ο Ηλίας Βρεττός. Το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

CAMORRA LIVE – Onirama

Για ακόμα μια σεζόν, το διάσημο συγκρότημα συνεχίζει τη συνεργασία του με το αγαπημένο του στέκι.

ΑPOTHEKE STAGE

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση κάποιου σχήματος. Πέρσι, έκανε την είσοδό του στην πόλη φέρνοντας τον Ηλία Βρεττό στο stage του και στη συνέχεια, την Καίτη Γαρμπή.

CABARET

Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί σχήμα. Τελευταία φορά απολαύσαμε εκεί τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Μεγάλες Πίστες

TEATRO: Βασίλης Καρράς – Νότης Σφακιανάκης

Δύο τεράστια ονόματα της λαϊκής μουσικής, ίσως τα δύο κορυφαία ονόματα αυτή τη στιγμή στη μουσική, ενώνουν τις υπερδυνάμεις τους και ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στον χάρτη της διασκέδασης φέτος το χειμώνα.

FANTASIA: Κωνσταντίνος Αργυρός – Ελένη Φουρέιρα – Πέτρος  Ιακωβίδης

Από αρχές Σεπτεμβρίου, και ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα, Αργυρός και Φουρέιρα ξεκινούν και πάλι τις καθιερωμένες πια εμφανίσεις στο Fantasia. Μαζί τους για πρώτη φορά, ο Πέτρος Ιακωβίδης.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: Σάκης Ρουβάς – Πάολα

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής χειμερινής σεζόν αποτελεί αναμφίβολα και η συνεργασία αυτή, που ανυπομονούμε να δούμε!

FEVER: Νίκος Οικονομόπουλος – Στέλιος Ρόκκος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραμένει σταθερός για ακόμα μια σεζόν στο Fever, έχοντας στο πλευρό του για πρώτη φορά, τον Στέλιο Ρόκκο, που θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος στη συγκεκριμένη πίστα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα

Την άνοιξη του 2015 τον είδαμε για πρώτη φορά στην πίστα του Ποσειδώνιο. Και τώρα, συνεχίζει non stop τις εμφανίσεις του εκεί. Αυτή τη φορά θα τον δούμε να έχει στο πλευρό του την αγαπημένη τραγουδίστρια. Ύστερα από πολλά χρόνια επαναλαμβάνεται ξανά αυτή η συνεργασία.

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ: Νίκος Βέρτης

Ένα νέο στέκι στην Αθήνα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του σε λίγο καιρό και να φέρει τον Νίκο Βέρτη στην πίστα του. Το όνομα του κέντρου όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Τον περσινό χειμώνα είδαμε εκεί τον Γιάννη Πάριο με την Μέλίνα Ασλανίδου και τους Stavento. Φέτος, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

CLUB 22: Πάνος Κιάμος – Νίκος Κουρκούλης

Για ακόμα μια σεζόν πήρε το πράσινο φως η συνεργασία ανάμεσα σε Πάνο Κιάμο και Club 22. Ωστόσο αυτή τη σεζόν, θα τον δούμε για πρώτη φορά να μοιράζεται την πίστα με άλλον καλλιτέχνη. Το μόνο που έχει απομείνει, είναι και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ: Γιώργος Μαζωνάκης – Έλενα Παπαρίζου

Ακόμα μια χρονιά θα βρει στο Έναστρον τον Γιώργο Μαζωνάκη. Αυτή τη φορά, λέγεται πως θα δούμε στο πλευρό του την Έλενα Παπαρίζου. Να είναι όντως γεγονός; Σύντομα θα μάθουμε.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ: Διονύσης Σαββόπουλος – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία – Λαυρέντης  Μαχαιρίτσας – Γιάννης Ζουγανέλης.

Πέντε μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής συναντιούνται στην πίστα του Διογένης και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν έναν χειμώνα γεμάτο ποιοτική διασκέδαση.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Μάκης Δημάκης

Στο λαϊκό ρεπερτόριο επιστρέφει και πάλι ο Βοτανικός επιλέγοντας να φέρει στην πίστα του τον ανερχόμενο Μάκη Δημάκη. Ο τραγουδιστής των μεγαλύτερων επιτυχιών αναλαμβάνει για πρώτη φορά την ηγεσία προγράμματος και κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ: Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστος  Μενιδιάτης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην πίστα του Φωταέριο, σε μια συνεργασία που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα.

VOX

Το Vox δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα μελλοντικά του σχέδια για τον χειμώνα. Τελευταία φορά στην πίστα του ανέβηκαν Νατάσα Θεοδωρίδου και Στέλλα Καλλή.

ΘΕΑ: Νίκος Οικονομόπουλος – Στέλλα Καλλή

Μέχρι την έναρξη των εμφανίσεών του στο Fever, ο Νίκος Οικονομόπουλος παραμένει κοντά στους θαυμαστές του από την πίστα του Θέα, όπου εμφανίζεται με τη Στέλλα Καλλή.

Πίστες

CARAMELA: Γιώργος Τσαλίκης – Κυριάκος Κυανός – Χριστίνα Κολέτσα – KNOCK OUT

Επιτέλους, έφτασε η στιγμή για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Γιώργου Τσαλίκη στο Caramela ύστερα από τρία χρόνια. Το σχήμα παραμένει ακριβώς ίδιο, εκτός από την προσθήκη της Χριστίνας Κολέτσα.

FRANGELICO: Γιώργος Γιαννιάς – Λένα Παπαδοπούλου – Σάκης Αρσενίου.

Σταθερά συνεχίζουν την επιτυχία του καλοκαιριού οι τρεις καλλιτέχνες, που θα είναι κοντά μας τουλάχιστον και το φθινόπωρο.

PREMIERA LIVE: Μάκης  Χριστοδουλόπουλος – Γιάννης Τάσσιος – Φανή Αβραμίδου.

Σε λίγο καιρό αναμένεται η μεγάλη επιστροφή του μεγάλου καλλιτέχνη και το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας ξεσηκώσει και πάλι, όπως κάνει δεκαετίες τώρα.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE: Θέμης Αδαμαντίδης – Αλέκος Ζαζόπουλος.

Για ακόμα μια σεζόν, ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση και στο πλευρό του αυτή τη φορά έχει ένα από τα πιο αγαπημένα λαϊκά ονόματα της τελευταίας δεκαετίας, τον Αλέκο Ζαζόπουλο.

NORTH LIVE STAGE: Χάρης Κωστόπουλος – Χρύσπα

Σταθερή παραμένει και η συνεργασία ανάμεσα σε Χάρη Κωστόπουλο και North Live Stage. Αυτή τη φορά, μαζί του θα δούμε τη Χρύσπα.

VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ: Τριαντάφυλλος – Λευτέρης Κιντάτος – Στέλλα Καλατζή – Κατερίνα Νάκα- Γιάννης Αλεξόπουλος- Ελίνα Νιάρου

Ο χάρτης της διασκέδασης ολοκληρώνεται με Τριαντάφυλλο και Λευτέρη Κιντάτο, που ανεβαίνουν στην πίστα του VIP Σκυλάδικο και κάνουν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο.

Αναλυτικά για τα μπουζούκια και τα νυχτερινά σχήματα μπορείτε να μπείτε στη σελίδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης