Περιηγηθείτε γευστικά σε εξωτικούς προορισμούς, του Μεξικό, της Ινδίας, των Αραβικών Χωρών και της Ν.Α.Ασίας, στο γνωστό και δημοφιλές εστιατόριο Altamira, στο Μαρούσι! Συνοδεύστε αυτή την τεράστια ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων από όλο τον κόσμο, υπό τις μελωδίες επιλεγμένων μουσικών σχημάτων, μετατρέποντας την έξοδό σας σε μια απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας και απόλαυσης!

Στο μοναδικό περιβάλλον του Altamira, χωρητικότητας άνω των 100 ατόμων, μπορείτε να γνωρίσετε κομμάτια του πλανήτη, όπου το φως, το χρώμα και το άρωμα ενώνονται σ’ ένα γοητευτικό παιχνίδι, που θα σας θυμισει τις διαδρομές των θαλασσοπόρων και των κατακτητών, όταν το γηγενές και το ξενόφερτο δεν πάλευαν, αλλά αλληλοεπηρεάζονταν δημιουργικά πλέκοντας ιδιότυπες συγγένειες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα απ’ τους παραλλήλους των ταξιδιών, μέσα απ’ τους δρόμους της συνάντησης των λαών κυλούσαν και διασταυρώνονταν λουσμένα σε χρώματα κι αρώματα τα μονοπάτια των γεύσεων. Αυτό είναι που τα κάνει ακόμα και τώρα, τόσο μυστηριακά και πάντα ανοιχτά σε εξερεύνηση και αυτά ακριβώς σας προσφέρει το Altamira!

Πάρτε γεύση από το εξωτικό μενού του Altamira εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μενού προσφέρεται και σε delivery

Δείτε φωτογραφίες από το εστιατόριο:

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πατήστε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης