Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού… ο υδράργυρος έχει αγγίξει τους 40οC και όλοι αναζητούμε τη δροσιά! Τρέχουμε στις παραλίες όταν έχουμε χρόνο και θέλουμε τρόφιμα ελαφριά και δροσερά για τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα. Η εποχή έρχεται με έναν θησαυρό, τα καλοκαιρινά φρούτα, τα οποία συμμετέχουν στην ενυδάτωση του οργανισμού. Περιέχουν επίσης πολλά θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που ενισχύουν το σώμα μας, το οποίο ταλαιπωρείται λόγω της ζέστης.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πλούσιο σε φρούτα: πεπόνι, καρπούζι, φράουλες, βερίκοκα, σταφύλια, γεμίζει το ψυγείο μας με λιχουδιές! Πολλοί τα προτιμάτε και ακόμα περισσότεροι θα συμφωνήσετε ότι συχνά λέτε «ωραία, ήρθε το καλοκαιράκι, θα αυξήσουμε την κατανάλωση φρούτων». Ακόμη κι αν προτιμάτε τα χειμερινά φρούτα, σίγουρα δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια φέτα παγωμένο καρπούζι, πεπόνι ή σε ένα μπολάκι δροσιστικές φραουλίτσες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καλοκαιρινά φρούτα ενισχύουν διατροφικά την καθημερινότητά μας.

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τα οφέλη τους και να τα εντάξουμε στο πρόγραμμά μας είτε ολόκληρα, είτε σε smoothie, είτε σε σαλάτες!







Πηγή: mednutrition

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης