Ο 22χρονος Νικόλας Πλυτάς μας έχει συνηθίσει να παίρνει τη σανίδα του και να ανακαλύπτει συνεχώς τα πιο απρόσμενα μέρη για να βγάζει τα εντυπωσιακά του tricks! Αυτή τη φορά, αφήνει στην άκρη το board του και μας μιλάει για τη γυμναστική, τη διατροφή, τους φόβους του, αλλά και για το πως θα βελτιώσεις τα skills σου!

Η συνέντευξη του Νικόλα Πλυτά στο Red Bull.

Πώς είναι ένα τυπικό 24ωρο της καθημερινότητάς σου.
Η καθημερινότητά μου διαφέρει από εποχή σε εποχή. Σε περίοδο όπως τώρα, που ετοιμάζομαι για αγώνες, το πρόγραμμά μου είναι διαφορετικό. Ξυπνάω το πρωί και πάω κατευθείαν για προπόνηση. Κάνω καλό ζέσταμα και δύο ώρες ski. Μέσα στην ημέρα κάνω όλες μου τις δουλειές και το απόγευμα κάνω γυμναστική. Μετά έχω όλο το χρόνο δικό μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Πόσες ώρες την μέρα γυμνάζεσαι; Τι γυμναστική κάνεις και τι είδους ασκήσεις περιλαμβάνει;
Το σκι που κάνω είναι πολύ κουραστικό και επίπονο, άμα κάνεις πολύ. Οπότε, η μισή ώρα που κάνω το πρωί ισοδυναμεί με πολύ παραπάνω ώρα. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό! Για να αποδίδω καλά μέσα στο νερό, χρειάζεται πολύ γυμναστική. Για αυτό, κάθε μέρα γυμνάζομαι περίπου 45 λεπτά. Οι ασκήσεις που επικεντρώνομαι είναι κυρίως ασκήσεις έκρηξης. Δηλαδή ασκήσεις που με βοηθάνε να γίνω πιο γρήγορος και πιο εκρηκτικός. Ένα βασικό παράδειγμα τέτοιας άσκησης είναι τα push ups με παλαμάκια ή τα burbees. Επίσης, κάνω πολλές ασκήσεις του κορμού, αλλά και πρόληψης και αποφυγής τραυματισμών. Η ευλυγισία είναι επίσης πολύ σημαντική! Για αυτό δεν παραλείπω ποτέ τις διατάσεις. Αλλά, για να καταλάβεις, αν καμιά φορά είμαι κουρασμένος και δεν είμαι σε κατάσταση να κάνω γυμναστική, θα κάνω ζέσταμα και μετά μόνο διατάσεις.

Δείτε όλα τα βίντεο & τη συνέχεια της συνέντευξης στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης