Εκθαμβωτικά τοπία, βραχώδεις βουνοπλαγιές, αστραφτερές θάλασσες, κάστρα, πύργοι και μικροσκοπικά χωριά. Οι εξορμήσεις στην ύπαιθρο και η εξερεύνηση της φύσης μπορούν να προσφέρουν μοναδικές απολαύσεις. Ο περίπατος σε μονοπάτια, σε ανέγγιχτο περιβάλλον μπορεί να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόλαυση πηγάζει από την αίσθηση της προστασίας όμως. Τα καιρικά φαινόμενα και το ακατέργαστο περιβάλλον μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε λιγότερο άνετα, καθώς δεν αφήνουν περιθώρια. Χρειάζεστε αξιοπιστία.

Ιδρυθείσα και ανεπτυγμένη στο μακρινό Portland της Αμερικανικής πολιτείας του Oregon, η Columbia Sportswear δεν έπαψε ποτέ να σχεδιάζει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και κύρους στον τομέα της ένδυσης και της υπόδησης. Η αγάπη του κόσμου για την ύπαιθρο, τις εξορμήσεις και την απόλυτη αίσθηση προστασίας μέσα στην πόλη, αποτέλεσε την επικεφαλίδα της εταιρίας για περισσότερα από 70 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τέλειο, τώρα κάντε το καλύτερο»

Σήμερα, το motto της εταιρίας, δια στόματος της «μαμάς» της Columbia, Gert Boyle, θυμίζει όχι μόνο την διαχρονική αξιοπιστία στην ποιότητα του Brand αλλά και το κοινό μυστικό, πως δύσκολα συναντά κανείς σπίτι, δίχως έστω ένα προϊόν Columbia.

Αυτό φυσικά, δεν έχει συμβεί τυχαία. Η σφραγίδα του Brand άλλωστε δεν αφήνει περιθώρια συζήτησης, αφού κάθε τι Columbia είναι Tested Tough. Η απόδειξη πως όλα τα προϊόντα είναι χρόνια δοκιμασμένα, σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ακόμη και σε εκείνες που θα κρατούσαν άλλους κλεισμένους στο σπίτι.

Η πραγματική επικύρωση όμως της Tested Tough σφραγίδας, πραγματοποιείται από κάθε Ελληνικό και μη σπίτι, που χρόνια τώρα επιλέγει τα προϊόντα της Columbia Sportswear, αναζητώντας τη φύση, τις εξορμήσεις και την περιπέτεια, ακόμα και στο περιβάλλον της πόλης.

Ο καιρός δεν πρέπει ποτέ να μπαίνει εμπόδιο στην καθημερινότητά μας. Για αυτό και η Columbia έχει αφιερώσει χρόνια τεχνογνωσίας και επαναλαμβανόμενων δοκιμών, στην κατασκευή και σχεδίαση προϊόντων που κρατούν όσους τα φορούν, ζεστούς, στεγνούς, δροσερούς και προστατευμένους.
Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Columbia αποτελούν την κορυφή των Outdoor τεχνολογιών και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια για να μπορείτε να απολαμβάνετε την ύπαιθρο ξέγνοιαστα.

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα στα καταστήματα Columbia Sportswear και στο επίσημο e-shop.

Ακολουθήστε την Columbia Sportswear στο Facebook.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης