Η Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού – Διατροφής εορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου με αφορμή την επέτειο της ίδρυσης του Οργανισμού Τροφίμων & Γεωργίας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (16/10/1945).

 Σήμερα, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» θα γιορτάσει για 8η συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα: «Βελτιώνω τη διατροφή μου: για Υγεία και Ευεξία!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υγιεινής και ποιοτικής διατροφής.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το πρωί της Πέμπτης (16/10) οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι για να ενημερώνουν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.

Επιπλέον, θα συζητήσουν και θα πληροφόρησαν το κοινό σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες & ιδιαιτερότητες.

Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί, να βρει τον ατομικό του Δείκτη Μάζας Σώματος και να συμπληρώσει το test «Πόσο ποιοτική είναι η διατροφή μου;», όπου θα διαπιστώσει το πόσο σωστά τρέφεται, καθώς και το διατροφικό κίνδυνο που διατρέχει.

Ταυτόχρονα όλοι θα ενημερωθούν για το τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους, λαμβάνοντας δωρεάν το ειδικά σχεδιασμένο εγχειρίδιο «Βελτιώνω τη διατροφή μου!», στο οποίο περιέχονται πολύτιμες πληροφορίες για τη σημασία της σωστής διατροφής.

Το βράδυ της Πέμπτης 16/10/2014 σε μία ξεχωριστή εκδήλωση διακεκριμένοι ομιλητές θα καταθέσουν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής προκειμένου να εξασφαλίσουμε καλύτερη υγεία και ευεξία.

Θα ακολουθήσει cocktail party προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και happenings! (Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θαυμάσια διαιτητικά εδέσματα όπως επίσης και τα προϊόντα των Χορηγών Εταιρειών).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.logodiatrofis.gr   www.activekids.gr   www.care24.gr

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης