Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ραγδαία εξέλιξη στην κατασκευή των αθλητικών παπουτσιών. Το 1960 υπήρχε μόνο μια επιλογή, τα sneakers για όλες τις χρήσεις. Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές από δεκάδες μάρκες με παπούτσια ειδικά σχεδιασμένα για κάθε άθλημα και δραστηριότητα.

Σίγουρα θα αισθάνεστε μπερδεμένοι από τις τόσες επιλογές που έχετε και τα τόσα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται κάθε χρόνο με νέα σχέδια και χαρακτηριστικά. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα παπούτσι για να απολαύσετε το σπορ που κάνετε και να μειώσει τις πιθανότητες τραυματισμού. Δεν αρκεί να διαλέξετε το σωστό χρώμα για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι. Τα πάντα, από το σχήμα του πέλματός σας μέχρι τον τρόπο που περπατάτε, καθορίζουν ποιο παπούτσι είναι κατάλληλο για εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή σωστών αθλητικών παπουτσιών που ταιριάζουν σωστά στα πόδια μας μπορεί να βελτιώσουν την απόδοσή μας και να γίνει πρόληψη τραυματισμών. Ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες για την αγορά των σωστών παπουτσιών:

  • Δοκιμάστε τα αθλητικά παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε, μετά από προπόνηση που τα πόδια σας θα είναι «πρησμένα».
  • Να φοράτε τον ίδιο τύπο κάλτσας που φοράτε όταν αθλείστε.
  • Όταν φοράτε τα παπούτσια, πρέπει να μπορείτε να κουνάτε ελεύθερα όλα τα δάχτυλα των ποδιών σας.
  • Τα παπούτσια πρέπει να είναι άνετα από την αρχή, δεν πρόκειται να «ανοίξουν» με το καιρό όπως τα ρούχα.
  • Περπατήστε ή τρέξτε για να ελέγξετε πόσο άνετα είναι.
  • Πρέπει το παπούτσι να εφαρμόζει σωστά στη φτέρνα ώστε να μην γλιστράει όταν περπατάτε.
  • Αν κάνετε κάποιο άθλημα περισσότερες από 3 φορές τη βδομάδα θα πρέπει να πάρετε παπούτσια ειδικά για το συγκεκριμένο άθλημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι αυτό που ψάχνετε όταν σκέφτεστε να αγοράσετε παπούτσια για τρέξιμο: επιπλέον στήριξη, άνετη επένδυση ή ελκυστική τιμή; Αναζητάτε παπούτσια για τρέξιμο με νέες τεχνολογίες που βελτιώνουν τη στάση του σώματός σας ή που να… ταιριάζουν με το νέο σας outfit; Χρειάζεστε ένα παπούτσι που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες σας. Ένα παπούτσι που χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να σας χαρίσει ασφάλεια και άνεση.


 
Το Fresh Foam LAZR της New Balance είναι αυτό το παπούτσι. Η τεχνολογία απορρόφησης Fresh Foam αποτελεί premium αφρό χαραγμένο με laser για την άνεσή σας. Το άνω τμήμα, αγκαλιάζει ομοιόμορφα και απαλά το πόδι, χωρίς να το σφίγγει καθώς είναι κατασκευασμένο χωρίς ραφές και εφαρμόζει ιδανικά, σαν κάλτσα (bootie construction).

Η πρωτοποριακή του σχεδίαση έρχεται κατευθείαν από το μέλλον. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του στοχεύει σε ένα ελαφρύ παπούτσι (254 γρ. για τον άνδρα / 237 γρ. για τη γυναίκα) που ανταποκρίνεται στο απαιτητικό σας πρόγραμμα, συνδυάζοντας την άθληση με την καθημερινότητα. Το νέο Lazr είναι σχεδιασμένο για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την κάθε σας προπόνηση. Ελαφρύ, μαλακό και μοντέρνο θα σας κρατήσει συγκεντρωμένους σε αυτό που έχει σημασία. Τον εαυτό σας.

Θα το βρείτε σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, γκρι, μπεζ και κόκκινο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης