Η New Balance δέχεται το 2017 θετικά, ξεκινώντας μια σειρά βίντεο με τους αθλητές της, με κεντρικό μήνυμα το «πώς οι στόχοι και οι αξίες των αθλητών, ορίζουν τις αποφάσεις τους και τους οδηγούν μέσω σημειωμάτων που έγραψαν στους μελλοντικούς εαυτούς τους #MyFutureSelf

Η προσπάθεια ξεκινάει με τον Boris Berian, πρωταθλητή στα 800 μέτρα, που όμως μόχθησε για να φτάσει στην κορυφή, έχοντας ξεκινήσει ως υπάλληλος σε fast food. To βίντεο δείχνει τις σκέψεις του, καθώς γράφει στο μελλοντικό του εαυτό, θυμίζοντάς του πως για να φτάσεις στην κορυφή δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 
«Κάθε Πρωτοχρονιά αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή, μια νέα ευκαιρία για την αυτο-βελτίωση και παρουσιάζει μια σημαντική στιγμή για τους αθλητές και τα άτομα σε όλο τον κόσμο να επαναπροσδιορίσουν προσωπικές φιλοδοξίες, τα κίνητρα και την αίσθηση του στόχου», λέει ο Chris Davis, Αντιπρόεδρος της New Balance. «Στη New Balance, το μάρκετινγκ της εταιρείας μας είναι μια αντανάκλαση των αξιών μας. Έτσι δημιουργήσαμε την εκστρατεία «Επιστολές προς τον Μελλοντικό Εαυτό μου (Letters to My Future Self)» για να να επιδείξουμε αυτό που κάνει ξεχωριστούς τους αθλητές μας. Μέσα από τα δικά τους λόγια και την εσωτερική τους δύναμη, εμπνέουν αθλητές σε όλο τον κόσμο να κυνηγήσουν και να φτάσουν τη βέλτιστη εκδοχή του μελλοντικού εαυτού τους.»

Μέσα από τα βίντεο μικρού και μεγάλου μήκους που διατίθενται στην newbalance.com, αλλά και τα κανάλια του YouTube της εταιρείας, η εκστρατεία παρουσιάζει τα γραπτά μηνύματα και τους στόχους των αθλητών, τα οποία εστιάζουν στο «ποιοι θέλουν να είναι στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γράψε και εσύ επιστολή στον εαυτό σου, πατώντας ΕΔΩ.

Η επιστολή του Berian καταγράφει το ταξίδι του από τον «αγώνα» στο εστιατόριο fast food μέχρι τον αγώνα στίβου 800μ. στους τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Boris εργαζόταν ως μάγειρας μέχρι και πριν από 18 μήνες, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του ή τον εαυτό του, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετώπιζε αναφορικά με την εκπαίδευση, αλλά και την προπόνησή του.

«Αυτές οι ταινίες απεικονίζουν πώς ξεπερνώντας τα εμπόδια τόσο στον αθλητισμό, όσο και στη ζωή μας αντιπροσωπεύουν, ζούμε μια μεταμορφωτική εμπειρία που μπορεί πάντα να αλλάξει ριζικά το ταξίδι και τις προοπτικές του αθλητή για το μέλλον», λέει ο Davis. «Το “Τι θα λέγατε στον μελλοντικό εαυτό σας” σας κάνει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, τις αξίες σας, τις φιλοδοξίες, αλλά και το είδος του ατόμου που θέλετε να γίνετε.»

Η New Balance προσφέρει μια πολυδιάστατη εμπειρία στο newbalance.com, όπου οι καταναλωτές μπορούν να γράψουν τη δική τους επιστολή προς τους μελλοντικούς εαυτούς τους για τις φιλοδοξίες τους για τον αθλητισμό και τη ζωή και η εταιρεία θα στείλει πίσω σε αυτούς την επιστολή τους έναν χρόνο αργότερα.

Γράψε και εσύ στο μελλοντικό σου εαυτό και λάβε το σημείωμα μέσω mail σε ένα χρόνο για να δεις πώς οι εμπειρίες σου όρισαν το ταξίδι σου, πατώντας ΕΔΩ.

Website: www.newbalance.gr
Social Media: NewBalanceGreece

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης