Το κανάλι του GameWorld στο YouTube έφτασε τις 30.000 εγγραφές και το γιορτάζει με Q&A και διαγωνισμό.

Από τα 9 χρόνια λειτουργίας του GameWorld, τα 6 τελευταία χρόνια το YouTube channel ήταν ένα σημαντικό κομμάτι για το site και πιστεύουμε ότι έγινε ακόμη σημαντικότερο την τελευταία σεζόν. Με την έλευση του monetisation στην Ελλάδα εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τον χρόνο μας και μέσω των εκπομπών μας σας ενημερώσαε και παράλληλα σας ψυχαγωγήσαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας ανταμείψατε με τον καλύτερο τρόπο και σας ευχαριστούμε για αυτό. Όπως ήδη θα γνωρίζετε το YouTube δίνει ελάχιστα έσοδα (οριακά τριψήφιο αριθμό για το GameWorld και τα τεχνολογικά κανάλια στην Ελλάδα) και η αγάπη κι η στήριξή σας είναι κάτι πολύ βασικό για να συνεχίσουμε. Στο σημερινό βίντεο απαντάμε στις ερωτήσεις σας και χαρίζουμε σε έναν νικητή το Speedlink Sevantus Gaming mousepad το οποίο δεν κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε Εγγραφή, Like και να αφήσετε σχόλιο με το Username σας (και προαιρετικά ερώτηση για το επόμενο Q&A).

http://www.youtube.com/watch?v=2f4ByB44RR0

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφθείτε το YouTube Forum για εκτενή συζήτηση γύρω από τις εκπομπές μας ή για να δημοσιεύσετε τα δικά σας βίντεο στα αντίστοιχα topics.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης