To Commander Cherry’s Puzzled Journey είναι ένα από τα exclusives του PS4 που απαιτούν PlayStaion Camera για να το παιξετε αλλά σίγουρα παίρνει την πρωτιά στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τις δυνατότητες της κάμερας.

Πρόκειται για ένα 2D Platform game το οποίο η εταιρεία ανάπτυξης Grandé Games έχει βάλει σε ειδική κατηγορία. Το ονομάζει Yoga Action Platform γιατί οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να παίξετε θυμίζουν αυτές της Yoga. Θα πρέπει λοιπόν να βρίσκεστε μπροστά στην κάμερα, να κρατάτε το DualShock 4 και να κινείτε τον παίχτη. Όταν όμως βρεθείτε σε αδιέξοδο, θα πρέπει να σχεδιάσετε την πλατφόρμα για να περάσει από πάνω ο πρωταγωνιστής Commander Cherry.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε πως το παιχνίδι της θα έχει και Co-op στο οποίο ο ένας παίχτης θα σχηματίζει την πλατφόρμα και ο άλλος θα περνάει τον πρωταγωνιστή απέναντι. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Commander Cherr θα έχει για όπλο του ένα Lightsaber. Το παρόν video game προσπαθεί να εισάγει καινοτομίες στο συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών και να αποκαλύψει τις δυνατότητες της κάμερας του PS4.

Η Grandé Games δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Commander Cherry’s Puzzled Journey.

Συντάκτης: christiana@gameworld.gr (Χριστιάνα Θάνου)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης