Η Relic Entertainment, developer της σειράς Company of Heroes, δήλωσε ότι η beta του Company of Heroes 2 θα ξεκινήσει στις 2 Απριλίου.

Αρχικά θα έχουμε closed beta μόνο για όσους από εσάς προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Επομένως όσοι ανυπομονείτε να το πιάσετε στα χέρια σας, αποκτήστε το απ’ το επίσημο site. Το δεύτερο στάδιο της κλειστής beta θα αφορά περισσότερους gamers και φυσικά όσους από εσάς δεν το προπαραγγείλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην closed beta θα παίξετε το multiplayer mode, σε 6 χάρτες που θα υποστηρίζουν μάχες από 1vs1 μέχρι 4vs4, είτε πρόκειται για παίκτες, είτε για bots ελεγόμενα απ’ την A.I. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανεβάσετε level στο προφίλ σας (έως και το level 40) και να διαχειριστείτε το loadout σας από το νέο περιβάλλον χρήσης “Army Customizer”.

Το Company of Heroes 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου για PC και Mac.

[UPDATE] H Relic Entertainment ανακοίνωσε την επέκταση της beta έκδοσης του Company of Heroes 2 μέχρι τα μεσάνυχτα τις 23ης Ιουνίου δύο ημέρες δηλαδή πριν από την κανονική κυκλοφορία του στις 25 Ιουνίου. Επίσης υπενθύμισε ότι όσοι το προπαραγγείλετε πριν τις 25 Ιουνίου θα έχετε την δυνατότητα να μεταφέρετε όλα τα saves και τα xp points από την beta έκδοση στον πλήρη λογαριασμό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα η Relic Entertainment πρόσθεσε και μία καινούργια campaign στην beta έκδοση με την ονομασία Τhe Land Bridge to Leningrad στην οποία μάχεστε στο παγωμένο πεδίο δράσης της Ρωσίας χρησιμοποιώντας επίγεια και εναέρια μέσα.
Το Company of Heroes 2 αναμένεται στις 25 Ιουνίου για PC. Διαβάστε το σχετικό preview από το GameWorld.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης